‘’Κύπρος Θαλασσοφίλητη, αγαπημένη χώρα...’’

γράφει η Ελένη Ντουρουντάκη Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το Σάββατο η απόφαση των Ευρωπαίων για το πλιάτσικο στις καταθέσεις που βρίσκονται στην Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης στο οποίο γεννήθηκα. Τρόμαξα, άρχισα να τηλεφωνώ σε συγγενείς να μάθω λεπτομέρειες, σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να δεχτώ πως και η Κύπρος είχε προδωθεί εν μια νυκτί! Δεν πίστευα σε αυτά που άκουγα!
Ευτυχώς όμως σήμερα οι Κύπριοι Βουλευτές μας εστειλαν μάθηματα πατριωτισμού με την απόφαση καταψήφισης του’’κουρέματος’’ των καταθέσεων στην Κύπρο.
Είμαι πολύ περήφανη που γεννήθηκα στην πανέμορφη και πολύπαθη μεγαλόνησο, το διαμαντι της Μεσογείου το οποίο δεν πωλείται και δεν ξεπουλιέται στην Μερκελ και σε καμια περίπτωση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και εκφοβισμούς των Ευρωπαίων Επιτρόπων και της Τρόικα. Η ομόφωνη απόφαση( οι 19 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αναγκάστηκαν να απέχουν) καταψηφισης του νομοσχεδίου αυτού έχει διττό ρόλο. Πρώτον ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου στην Ευρωζώνη, γιατί δίνεται ένα γερό χαστούκι στη Γερμανία και τις προειλημμένες αποφάσεις της και δεύτερον φανερώνεται η αλήθεια πως υπάρχει τρόπος διαπραγμάτευσης και επαναδιαπραγμάτευσης χωρίς να ξεπουλάς τη χώρα σου, χωρίς να ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία, χωρίς να γίνεσαι σκλάβος στην ίδια σου την πατρίδα. Η Κύπρος αν και μια μικρή χωρα, μια κουκκίδα ίσως στο ‘’χάρτη των μεγάλων’’ μας δείχνει το δρόμο και σπάει τις ευρω αλυσίδες!!! Ας μην ξεχνάμε πως το σημερινό ΟΧΙ είναι το δεύτερο μετα το σχέδιο Αναν!
Όσο υπάρχουν πατριώτες, όσο υπάρχουν πολιτικοί που υπηρετούν την πατρίδα τους, την ελευθερία της πατρίδας τους καθώς και τις αξίες και τα ιδανικά της τόσο οι ‘’ Κατακτητές της Νέας τάξης Πραγμάτων’’ θα χάνουν πολύτιμο έδαφος και θα προσκόπτουν. Αλήθεια κ. Σαμαρά και κ. Στουρνάρα τη θέση πήρατε σ το ζήτημα;; Ρητορική ερώτηση αφού όλοι γνωρίζουμε πως εσείς παραδίδετε την Ελλάδα μας ανευ όρων, πόσο μάλλον την Κύπρο! Εσείς είστε στρατιώτες στο προτεκτοράτο της κ . Μερκελ και πειθήνια όργανα της. Αν πραγματικά σας έχει μείνει λίγη τσίπα όπως λένε και στην πατρίδα μου το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να παραιτηθείτε, γιατί εσείς υπογράψατε 3 μνημόνια, εσείς μας μειώσατε μισθούς – συντάξεις, εσείς φέρατε στο 30% την ανεργία, εσείς πουλάτε τον ορυκτό πλούτο και τη δημόσια περιουσία της χώρας μας λες και είναι δική σας ιδιοκτησία!
Φτάνει πια!!Ο δρόμος που μας οδηγείται δεν είναι μονόδρομος και κάθε μέρα αποδεικνύεται η ψευτιά και η υποκρισία σας. Δεν υποκύπτουμε σε κανένα εκφοβισμό, σε καμία προτεσταντική τιμωρία και σκληρές πολιτικές. Εμείς είμαστε εδώ και θα αγωνιζόμαστε με όλο μας το ‘’είναι’’για να σας ανατρέψουμε και να διώξουμε τις κατοχικές δυνάμεις από την Πατρίδα μας, Ελλάδα!!!

Σχόλια