Βαρουφάκης: Θλιβερός ο Σαμαράς, άφησε τον άπειρο Αναστασιάδη να επιλέξει μια καταστροφική ρύθμιση

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο Γιάννης Βαρουφάκης για τις εξελίξεις στην Κύπρο στην εφημερίδα «Αυγή» που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Κυριακή. Μεταξύ άλλων κατακεραυνώνει τη στάση της κυβέρνησης Σαμαρά.
Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας απαντά χαρακτηριστικά πως βρίσκει τη στάση της κυβέρνησης «θλιβερή. 

Με ποιο δικαίωμα άφησε τον άπειρο κ. Αναστασιάδη να επιλέξει την καταστροφική ρύθμιση της κατάσχεσης καταθέσεων που εγγυάται το κυπριακό κράτος; δεν κατανόησε ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την Ελλάδα, την Ισπανία, τη χειμαζόμενη περιφέρεια γενικότερα: Αν μη τι άλλο, τα πρόσφατα γεγονότα θα πρέπει, επί τέλους, να πείσουν τον κ. Σαμαρά ότι έχει ιερό καθήκον να εγκαταλείψει το Δόγμα Παπακωνσταντίνου («να κάνουμε τα καλά παιδιά, να πάρουμε την επόμενη δόση κι έχει ο Θεός»).

Σχόλια

  1. Πως το είπε αυτό ο ποιητής; Απειρος ο Αναστασιάδης; Και ο Τσίπρας που ο ίδιος επιθυμεί να δει πρωθυπουργό είναι έμπειρος; Σκεφθείτε ο Αναστασιάδης τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή είναι άπειρος και ο Τσίπρας έμπειρος. Μήπως και δεν δημοσιεύεται στην Αυγή;
    Και άντε ο Σαμαράς δεν αντελήφθη αυτό που ο μέγας εγκέφαλος του Βαρουφάκη συνέλαβε ο ηλίθιος ο Ισπανός ή ο Ιταλός τί έκανε αφού και για αυτούς ήταν καταστροφική η απόφαση; Τέλος πάντων όλοι οι ηλίθιοι πλην Βαρουφάκη κυβερνήτες πήγαν και έγιναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.