Επιτέλους ρε Γιωργάκη, φύγε απ' την ζωή μας!


Γράφει ο Πέτρος Κυριακίδης 
Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε Συνέδριο ενός κόμματος, αποτελούμενου από αριθμό ανθρώπων που μετρούνται άνετα εις τα δάκτυλα μίας παλάμης. Ήταν το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 
Πολλοί θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι πλέον είναι δεδομένη η αποδυνάμωση και καταβαράθρωση των ποσοστών αυτού του καταραμένου πολιτικού σχηματισμού που έβαλε την Ελλάδα σε υποχρεωτική πορεία προς το ΔΝΤ και τα μνημόνια.
Δυστυχώς όμως, τα ΜΜΕ μας μετέφεραν εικόνες χαράς, συγκίνησης αλλά και ευεξίας από αυτήν την εκδήλωση, από την οποία φυσικά δεν έλειπε και ο ανεκδιήγητος κι θρασύτατος τ. Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

 Το βασικότερο για εμένα δεν είναι ότι ο ίδιος παρέστη εκεί αλλά το ότι βρέθηκε ικανότατος αριθμός ανθρώπων που τον περίμεναν ως παλαμακιστές και τον αποθέωσαν. Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας αλλά και άνθρωποι νεότεροι, καρτερούσαν εις το Συνέδριο για να επικροτήσουν ένα υποκείμενο που κατέστρεψε το μέλλον της Ελλάδος, που έστειλε χιλιάδες συμπολιτών μας στα συσσίτια. Επικροτήθηκε ένας Πρωθυπουργός της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και των πεινασμένων παιδιών. Αντί αυτός ο απαράδεκτος να φοβάται να κυκλοφορήσει επί του πεζοδρομίου, αντιθέτως περιπλανάται άνετα όπου επιθυμεί απολαμβάνοντας και τα χαιρετίσματα των ανεγκέφαλων που πιστεύουν ακόμη σε αυτον. 
Πραγματικά στενοχωρέθηκα βλέποντας πολλούς συνομήλικούς μου να χειροκροτούν και να ζητοκραυγάζουν τον φυσικό και ηθικό αυτουργό για την κατάντια της Πατρίδας μου. 
Τούτο αποτελεί δείγμα για αυτά που ακολουθούν διότι αποδείχθηκε ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου, ακόμη δεν έβαλε μυαλό. Και όσο δεν βάζουμε μυαλό, οι Πατριδοκάπηλοι θα συνεχίζουν να απαλλοτριώνουν το μέλλον μας, υποκλέπτοντας τον υλικό και άϋλο πλούτο αυτού του τόπου. Διερωτώμαι εντόνως αυτές τις 2 ημέρες. 
Αυτά τα νέα παιδιά που επευφημούσαν έναν προδότη, δεν αντιλήφθηκαν τις συνέπειες της κρίσης που βιώνουμε; 
Έχουν βολευθεί σε κάποια κρατικοδίαιτη θέση μέσω ρουσφετιού; 
Είναι τόσο πλούσιοι ώστε δεν τους απασχολούν τα προβλήματα ενός ολόκληρου λαού; 
Πολύ φοβούμαι πως ΟΧΙ. Είναι άνθρωποι σαν όλους εμάς. Απλώς οι ίδιοι βρίσκονται ακόμη στον δικό τους κόσμο και περιμένουν σωτηρία από αυτούς που μας πέταξαν μέσα στον ωκεανό των προβλημάτων. Κατά τα άλλα, για τα ΜΜΕ αυτές οι άθλιες εικόνες του Συνεδρίου προβλήθηκαν κανονικά ενώ οι άλλες, των συσσιτίων και της πραγματικής εξαθλίωσης, αποκρύπτονται σκοπίμως και μεθοδευμένα. Νομίζω πως ήλθε η ώρα να ξυπνήσει τούτος ο λαός και να παίξει πλέον ενεργό ρόλο στην ανατροπή αυτής της κατάστασης. Διότι τα όσα δεινά περνούμε τόσα χρόνια, αυτό επιτάσσουν. Αρκεί να θυμηθούμε μόνο πως κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας
petroskiriakidis@gmail.com

Σχόλια