Απίστευτη γκάφα του Υπουργείου Οικονομικών! Έκαναν ..”ρετούς” στα οικονομικά στοιχεία της χώρας επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα!

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!


Γράφει ο Economikos


Τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Οικονομικών έδειξαν – για μια ακόμα φορά – ότι όλα γίνονται στο ..πόδι! Γι’ αυτό και αναγκάστηκε να στείλει δυο φορές το μηνιαίο δελτίο με τα στοιχεία της γενικής κυβέρνησης για το μήνα Ιανουάριο, αφού η ..γκάφα έδειξε ότι το δημόσιο αυξάνει τα χρέη του προς τους ιδιώτες!


Τα στοιχεία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες στο πρώτο μηνιαίο δελτίο έδειχναν ότι τον πρώτο μήνα του 2013 αυξήθηκαν σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2012, παρά τις επιστροφές που πραγματοποίησε με τα λεφτά της δόσης στο τέλος του περασμένου έτους. Αναλυτικά: στη σελίδα 5, αναφέρεται ότι το Δεκέμβριο του 2012 τα ληξιπρόθεσμα χρέη ανήλθαν στα 8,045 δις ευρώ και τον Ιανουάριο του 2013 στα 8,075 δις!


Στο δεύτερο που ακολούθησε μετά από λίγη ώρα, στην ίδια σελίδα (5), δείχνει ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη τον Δεκέμβριο του 2012 ήταν στα 8,045 δις και τον Ιανουάριο του 2013 στα ..7,921 δις ευρώ! Ως δια μαγείας «χάθηκαν» 154 εκατ. ευρώ !


Περίεργα μαθηματικά σε αυτό το Υπουργείο…


Για του λόγου το αληθές δείτε τα δυο μηνιαία δελτία:


To πρώτο:




Το δεύτερο που ακολούθησε με το ..ρετούς:



olympia.gr

Σχόλια