Ραχήλ Μακρή: Την ώρα που οι Έλληνες πεθαίνουν...η συγκυβέρνηση δίνει 1 εκατ. ευρώ για να βολέψει ημετέρους..



«Οι ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΡΆ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»
Η Συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και των παρακολουθημάτων της εκτός από επικίνδυνη καθίσταται και προκλητικά ανακόλουθη. Η εμμονή στη μείωση προσωπικού δολοφονεί εργαζόμενους στα ορυχεία λιγνίτη της ΔΕΗ. Οικογένειες οδηγούνται σε απόγνωση από την πολιτική της διαθεσιμότητας και της εφεδρείας. Άνθρωποι κουρελιάζουν την αξιοπρέπεια τους στην αναζήτηση φαγητού στους κάδους απορριμμάτων. Όλα αυτά αποτελούν για την τρόικα εσωτερικού αναγκαία μέτρα για την δημοσιονομική εξυγίανση της Χώρας.

Την ίδια στιγμή νομοθετεί για να βολέψει αυτούς που αποτελούν τη βάση του βαθιού κομματικού της μηχανισμού. Η φωτογραφικότητα των διατάξεων και η ανορθολογικότητα των ρυθμίσεων αποκαλύπτουν την αγωνία δημιουργίας ρουσφετολογικών θέσεων ημετέρων. 
Πιο συγκεκριμένα στο νομοσχέδιο «Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και άλλες διατάξεις» εισάγεται τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας. Εντός της τροπολογίας ανακαλύπτουμε τη δημιουργία 10 θέσεων διοικητικού προσωπικού, οι οποίες θα καλυφθούν με μετατάξεις προσωπικού ΙΔΑΧ από φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης. Δηλαδή όταν απολύονται οι ΙΔΑΧ από τα Υπουργεία, βολεύονται οι κομματικοί στρατοί που είχαν εισαχθεί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στους φορείς εκτός του στενού δημοσίου τομέα.
Επιπρόσθετα για όσους ημέτερους δεν είχαν προλάβει να «βολευτούν» συνίστανται 25 θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με νέες προσλήψεις και όχι με μετατάξεις προσωπικού από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. Οι νέοι συμβασιούχοι πολυτελείας ενδύονται τον χαρακτηρισμό του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και πιθανόν εξαργυρώνουν γραμμάτια κομματικής αφοσίωσης.
Το σημαντικότερο στοιχείο βέβαια είναι ότι τα ανωτέρω γαλαζοπράσινα τέκνα των κομματικών σωλήνων της συγκυβέρνησης θα στοιχίζουν περίπου 1 εκατομμύριο € στον ελληνικό λαό. Αναλυτικότερα 223.000 € θα δίνονται για τους 10 ΙΔΑΧ και 828.100 € για τους 25 «ειδικού επιστήμονες».
Πόσα ισοδύναμα μέτρα μείωσης των συντάξεων, στέρησης φαρμάκων από καρκινοπαθείς και δολοφονίας μικρών παιδειών και νέων ανθρώπων θα πρέπει να λάβετε για να καλύψετε τους μισθούς των ανωτέρω;

Σχόλια