Νέα Τάξη Πραγμάτων και Τρόικα.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*. 
 Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, διά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.  Η λέξη «Τρόϊκα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής. 
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, την ...


προώθηση τοξικών εμβολίων, φαρμάκων, πανδημιών, κ.λ.π.

Με τόσο πληθυσμό στο πλανήτη δεν μπορούν να επικρατήσουν. Γιαυτό σκέπτονται το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου θα επιζήσουν μόνο οι εκλεκτοί τους, σε πυρηνικά καταφύγια. Εφαρμόζουν το ρητό, «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί».

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει δώσει στα νοσοκομεία και κλινικές όλων των κρατών της Γης, οδηγίες δια της μεθόδου των πάσης μορφής ενέσεων, εμβολίων, εγχειρήσεων, να «ξεπαστρεύουν» τους βαριά πάσχοντες, ιδίως ηλικιωμένους.
Ο πρώην υπουργός υγείας συχνά έλεγε τη φράση, «Δεν πεθαίνουν κιόλας…..»

Πας όστις προσέρχεται στα νοσοκομεία για ίαση, να γνωρίζει ότι πιθανόν να μη γυρίσει σπίτι του, εάν είναι προγραμμένος από τη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση. «Πολλοί οι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί», λέγει το Ευαγγέλιο. Αυτό γίνεται με σκοπό την εξάλειψη και εξολόθρευση των αντιπάλων της Ν.Τ.Π., αλλά και ταυτόχρονα της μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Όποιος πολιτικός ηγέτης στο πλανήτη αντιτίθεται στη Ν.Τ.Π. τον δολοφονούν με καρκίνο. Οι Ταμιευτήρες υδάτων σε όλες τις παγκόσμιες μεγαλουπόλεις έχουν γίνει στόχος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και στο πρόγραμμα είναι να ρυπανθούν από τα ντόπια πρακτοράκια πολιτικούς, με χημικές ουσίες, ώστε ο πληθυσμός να αρρωστήσει και να λάβει την άγουσαν προς Νοσοκομεία, με τελικό προορισμό τα Νεκροταφεία. 

Στην Αθήνα οι ταμιευτήρες υδάτων είναι οι λίμνες Μόρνου, Υλίκης, & Μαραθώνα, όπου κανείς δεν γνωρίζει «τι τέξεται η επιούσα»…….
 Γιαυτό το σκοπό η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τη Σιωνιστική Τρόϊκα πιέζει τη κυβέρνηση, να αποκρατικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ, ώστε να περιέλθει στα χέρια των διεθνών δολοφόνων της Οικουμένης.

Στα Νοσοκομεία & κλινικές, μας μετατρέπουν σε πειραματόζωα μέχρι να πεθάνουμε. Ουαί και αλίμονο, εάν αρρωστήσει κανείς. Είμαστε ασφαλείς, όσο είμαστε υγιείς.

Τα δημόσια Νοσοκομεία, και οι ιδιωτικές κλινικές, σε όλα τα κράτη του πλανήτη, ελέγχονται από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τη Σιωνιστική διακυβέρνηση, καθώς και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, μέσω τοπικών δοσιλογικών κυβερνήσεων.
Σε όλα αυτά διορίζουν διοικήσεις πιστές σε «Εκείνους».
(Βλέπε τι έπαθε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, διότι ήταν ανεπιθύμητος σε «Εκείνους».)
Ασφαλείς είμαστε μόνο στα σπίτια μας.

Ηγεσία της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης & Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, τα ονόματα των οποίων έχουμε κατά καιρούς αναφέρει σε πολλά άρθρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς προεξάρχουσα θέση κατέχει ο Bill Gates, της διεθνούς εταιρίας Microsoft των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο μεγάλος τραπεζίτης διεθνούς ακτινοβολίας Rothschild, ο ιδιοκτήτης παγκόσμιας ενέργειας Rockefeller, o μεγάλος επενδυτής διεθνών χρηματιστηρίων Sorros, ο κύριος Μorgan, ο κύριος Goldman Sachs, οι αδελφοί Leehman, και άλλα διεθνή λαμόγια και αρπακτικά, μέλη της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.
http://www.epirus-ellas.gr/2013/02/blog-post_1339.html

Σχόλια