H κουκούλα ζει και βασιλεύει κ. Σαμαρά


«Κατεβάστε τις σημαίες εδώ δεν είμαστε Έλληνες» είπαν και ξεκίνησε μια χυδαία επίθεση σε στελέχη της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που συμμετείχαν μαζί με τη συντονιστική και τους πολιτευτές μας στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη 20/02/2013 στην Θεσσαλονίκη.
Ακραία παρακρατικά στοιχεία απαίτησαν να κατεβάσουμε τις ελληνικές σημαίες, χτύπησαν άγρια στελέχη μας που είναι ακόμα στο νοσοκομείο, κάψανε τις σημαίες και όσοι γλύτωσαν, γλύτωσαν χάρη στην ομοψυχία του ελληνικού λαού που μας διακρίνει απέναντι στον κοινό εχθρό. Οι νέοι μας σώθηκαν από το μένος αυτών των στοιχείων γιατί ενώθηκαν με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και άλλους.

Ο «πρωθυπουργός της ανάπτυξης» όχι μόνο δεν «κατέβασε τις κουκούλες», αντίθετα η ανικανότητά του να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του έχει ως αποτέλεσμα αυτή η χώρα να γίνει έρμαιο ανθρώπων πλημμυρισμένων από μίσος. Η αποδόμηση της πατρίδας μας είναι στόχος της νέας τάξης πραγμάτων και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί αυτή τη χώρα δεν αγαπάει αυτή τη γη, είναι κατώτερη των περιστάσεων και αποτελείται από πληρωμένους υπαλλήλους που ακολουθούν τυφλά εντολές και στόχο έχουν να διχάσουν τους Έλληνες πολίτες για να μας ελέγξουν.

Αλλά εμείς η νέα γενιά βλέπουμε μπροστά. Δεν ακολουθούμε άβουλα εντολές, δεν αποτελούμε γενιά-αγέλη και έχουμε πλήρη  μέσα μας την αίσθηση του χρέους απέναντι σε αυτόν εδώ τον τόπο. Δεν θα κατεβάσουμε ΠΟΤΕ την σημαία του έθνους. Δεν θα υποταχθούμε ΠΟΤΕ στις επιβουλές του ξένου παράγοντα και των υποχειρίων του της Συγκυβέρνησης. 

Σχόλια