Οι Ενώσεις Αποστράτων με τον Πάνο Καμμένο

1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων επισκέφθηκε την 26-02-13 τον Αρχηγό του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Π.Καμμένο στο Γραφείο του στην Βουλή , στο πλαίσιο των επαφών με τους Αρχηγούς των Κομμάτων , που ξεκίνησε το Συντονιστικό Συμβούλιο.
2.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ανέπτυξε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. , συνεπεία των συνεχών και άδικων περικοπών , που επεκτείνονται και την περίοδο 2014-2016, για τα οποία ο κος Καμμένος ήταν ενήμερος.

3.-Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα Εθνικής Αμυνας και Ασφάλειας.
4.-Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κος Καμμένος διαβεβαίωσε το Συντονιστικό Συμβούλιο οτι στηρίζει τα αιτήματα των αποστράτων και έμπρακτα με την κατάθεση ερωτήσεων και επερωτήσεων στην Βουλή. Παράλληλα μας πρότεινε να ετοιμάσουμε σχέδια τροποιήσεων νόμων που μας αδικούν , τα οποία να προωθήσουμε σε όλους τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου προκειμένου να τα υπογράψουν ονομαστικά, ώστε να αποδείξουν έμπρακτα ο καθένας την θέση του, έναντι των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας.

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ
και Συντονιστικού

Αντιστράτηγος ε.α. ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 
Αντιναύαρχος ε.α. ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ ΠΝ 
Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Κ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Σχόλια