ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 33,33% ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013. 
Διανομή τροφίμων στο Κορωπί Αττικής. Σκηνές ντροπής και απόλυτης εξαθλίωσης σε μία ένεση ανακούφισης από την βαθιά πενία. Δεύτερο παρόμοιο συμβάν σε λίγες μόλις ημέρες στην χειμαζόμενη Ελλάδα.

Μην τους ξευτελίζετε τους απόρους. Έρχονται να πάρουν λίγη τροφή. Είναι εξαθλιωμένοι πλέον και το χειρότερο όλων! Όχι μόνον υλικά, αλλά και ηθικά. Το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι ενδεικτικό: 

Με την ανεργία γοργώς αναβαίνουσα και τείνοντας να ξεπεράσει την οροφή του 33,33% σε λίγους μήνες σε επίσημους δείκτες. Και τότε ανεξέλεγκτο αυτό που θα συμβεί.

Η εναπομείνασα εργατική τάξη των αυστηρών περικοπών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, δεν θα δύναται να συντηρήσει το 1/3 των ανέργων και το άλλο τόσο περίπου των συνταξιούχων.

Με τα αποθεματικά των ταμείων άδεια και το διαπίστευμα του Κράτους ανύπαρκτο.

Με την ανάπτυξη σε αρνητικούς ρυθμούς ύφεσης και την παγκόσμια κοινότητα στην ακριβή ιδιοσυχνότητα, περιμένοντας η βελόνα να φτάσει 33,33 Hz.

Είναι τα δείγματα γραφής, ότι αν δεν δοθεί οριστική λύση και κατάπαυση του πυρός στον Α’ Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο, τότε και έπειτα από ορισμένο χρονικό διάστημα η λύση θα φαντάζει απατηλό όραμα.

Και τότε να δούμε πώς θα σωθεί, ακόμη κι αυτό που θα αξίζει να σωθεί;!...

Επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε η Κάθαρσις!

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα έχει τα ηνία αυτού του Κόσμου, αλλά η ευημερία και η ποιότητα ζωής των πολιτών του Κόσμου μέσα από το πέρασμα στη νέα Ενέργεια.

Εν κατακλείδι με λίγους στίχους που εμπνεύσθηκα από τη στιχομυθία με τη φίλη μου τη Μάρω, που έγραψε: « Τι ωραία έτσι σαν μπόρες, να ερχότανε και να φεύγανε, οι στεναχώριες μας!!!».

Όλες οι μπόρες κι αν θα ρθουν,

εμείς θα πολεμούμε

να ξαναδούμε Άνοιξη σ' αυτόν τον γκρίζο τόπο.

Όπου θα ανθίζει η Ζωή και η Δικαιοσύνη!

Με την Αλήθεια τις θωρώ,

μπροστά μου γονατίζουν,

γιατί εγώ ονειρεύομαι

έναν καινούριο Κόσμο!!!

Από την Ορεστιάδα - Ελλάς, 26 / 02 / 2013

Με τιμή και προβληματισμό

Μιχαήλ Ν. Αβέλλας

Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Τεμπών – Αστυνομικός – Μέλος Α’ Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Δ. Τεμπών

Σχόλια