Το 2013 στο 70%....

της αστρολόγου Δήμητρας Παπανικολοπούλου-Περκουλαράκη
PMAFA (
Professional της γενετικής αστρολογίας της American Federation of Astrologers)

Το 2013 ονομάζεται το έτος του φιδιού και είναι το έτος της αφύπνισης. Το φίδι συμβολίζει την γνώση, την σοφία και τον μυστικισμό. Είναι γνωστό από την αρχαία Ελλάδα στον αστερισμό του οφιούχου που έχει να κάνει με την υγεία (Ιπποκράτης, Ασκληπιός).
Το 2013 μπαίνει πολύ δυναμικά με την νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου (τότε ουσιαστικά αρχίζει για την κινεζική αστρολογία το έτος του φιδιού). Ο τυχερός αριθμός της χρονιάς είναι το 6
που συμβολίζει την ψυχή και την μετάβαση σε μια ουράνια κοινωνία αγάπης. Στις 2 Μαρτίου πραγματοποιείται μια σπάνια και δυνατή ευθυγράμμιση στους Ιχθύες με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ήλιο στον 10 οίκο που θα διαρκέσει 10 μέρες, φαινόμενο που επαναλήφθηκε 28.500 χρόνια πριν. Θα υπάρξει έλλειψη τροφίμων, λόγω του Κρόνου στον Σκορπιό και μετατοπίσεις πληθυσμών. Αλλά, φίλες και φίλοι, πιο πολλά θα πούμε με άρθρα μας κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης των συγκεκριμένων αστρολογικών φαινομένων.
Η εποχή που θα διανύσουμε χαρακτηρίζεται συμβολικά από τα τρία φύλλα της τράπουλας Ταρώ: τον Τρελό, την Σελήνη και τον Κόσμο. Συνεχίζοντας η ψυχή της ανθρωπότητας το ταξίδι της Γνώσης μέσα στο Σύμπαν θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσει τις πλάνες της όλο και αυξανόμενης διαίσθησης του, έτσι ώστε να αντικατοπτρίσει μέσα του καθαρότερα την παγκόσμια Σοφία, κερδίζοντας, με τον τρόπο αυτό, μια νέα οπτική αντίληψη του Κόσμου. Η τελευταία θα σημάνει και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου στην πνευματική ιστορία της ανθρωπότητας.
Η ευθυγράμμιση των πλανητών θα μας δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε άλλους κόσμους που θα έχουν σχέση με τη μεταφυσική. Οι χαρισματικοί άνθρωποι θα αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το ένστικτο τους και την ενόραση τους. Αρχίζει η χρόνια των κρυστάλλινων και indigo παιδιών και άλλων ανθρώπων.
Προχωρώντας μέσα στον αστρολογικό ζωδιακό χάρτη της χρονιάς συναντάμε τις εκλείψεις. Οι πρώτη θα συμβεί στις 25 Απριλίου και θα είναι μια σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό, σε βίαιο δηλαδή ζώδιο. Στις 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ενώ στις 25 Μαΐου μια σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Μέσα τον Μάιο σχηματίζεται επίσης ένα πολύ ισχυρό τετράγωνο μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα μαζί με μαγνητικές καταιγίδες. Το τετράγωνο αυτό θα επαναληφθεί και τον Σεπτέμβριο. Συνεχίζοντας το ταξίδι μας μέσα στον ζωδιακό κύκλο του χρόνου θα έχουμε στις 18 Οκτωβρίου μια άλλη σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και στις 3 Νοεμβρίου μια ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό.
Τα αστρολογικά αυτά φαινόμενα θα προκαλέσουν στον πλανήτη ακραία καιρικά φαινόμενα όπως σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, παλιρροϊκά κύματα και τυφώνες. Οι χώρες ή οι περιοχές που θα πληγούν εντονότερα θα είναι οι Σκανδιναβικές, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βόρεια και Νότια Αμερική και η Αίγυπτος. Αναμένεται να ξεσπάσουν κοινωνικές εκρήξεις στην νότια Ευρώπη, ανάμεσα σε αυτές και στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν ακόμη πολιτικές ανακατατάξεις στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Κύπρο. Πολύ πιθανό είναι επίσης και ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ όπως και αναφλέξεις στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια και Κεντρική Αφρική. Σε γενικότερο επίπεδο η χρόνια αυτή θα μας δώσει την δυνατότητα να αναπτύξουμε την συλλογική δουλεία και τον σεβασμό στον άνθρωπο.
Πρέπει εδώ να γίνει αντιληπτό ότι οι επιδράσεις των παραπάνω αστρολογικών φαινομένων θα προκαλέσουν τα γεγονότα που αναφέρθηκαν αλλά όχι άμεσα, δηλαδή οι επιπτώσεις μιας ηλιακής έκλειψης που κρατάει δύο ώρες μπορούν να διαρκέσουν δύο χρόνια.
Η Ελλάδα την περίοδο αυτή μπαίνει σε τροχιά εκλογών, με επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς να προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά με κοινωνικές αναταραχές και αύξηση της εγκληματικότητας. Το μεταναστευτικό πρόβλημα επίσης θα οξυνθεί και θα συμβούν ακραία καιρικά φαινόμενα. Παρ’ όλα αυτά όμως η Ελλάδα αλλάζει σελίδα με το θάνατο του παλιού!
Ο Ευρωπαϊκός Νότος θα ζήσει και αυτός ιστορικές στιγμές. Η Ιταλία θα σείεται και ο ο ρόλος του Πούτιν στα Βαλκάνια και την Ευρώπη θα είναι σημαντικός. Θα υπάρξουν ακόμη πολιτικά χτυπήματα στην Τουρκία και στην Κύπρο. Μια δολοφονία πολιτικού θα αναστατώσει την Αμερική, θα διασπαστεί η ΟΝΕ και πολιτικά σκάνδαλα θα ταράξουν την Αγγλία, την Γαλλία αλλά και την Γερμανία.


Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη



Τηλ.: 210 5140963
Κινητό: 6946 507500
Email: semipap@otenet.gr
Blog: http://dpapanikolopoulou.wordpress.com
Διαδικτυακό Κανάλι: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra


ΚΡΙΟΣ
Μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών την χρονιά αυτή θα έχετε οικογενειακή ευτυχία, οικονομική εύνοια και ευνοϊκές επαγγελματικές προοπτικές. Θα ανταμειφθείτε για την σκληρή δουλειά σας και θα κάνετε ταξίδια.
Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις έντονες διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσμενείς καταστάσεις και σκάνδαλα. Μην παίρνετε άχρηστους κινδύνους και μην είστε επιθετικοί. Πιθανή ξαφνική απώλεια μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία σας. Την οποία θα πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα την χρονιά αυτή. Βάλτε σε αναμονή όλα τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το 2013 θα είναι για εσάς μια φανταστική χρονιά με ευτυχία, επιτυχίες, φήμη και πρόοδο. Θα ζήσετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και θα πάρετε βοήθεια από αδέλφια και συγγενείς. Νέες ευκαιρίες σας περιμένουν. Η επικοινωνία και οι συμβιβασμοί θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας.
Απομακρύνετε τυχόν σκέψεις που έχετε για αλλαγή επαγγέλματος και προσέξτε τα έξοδα σας τα οποία αναμένεται να αυξηθούν. Αποφύγετε παντός είδους κερδοσκοπικές κινήσεις και την ανάληψη κινδύνων. Μπορεί να έχετε μικρά προβλήματα υγείας που θα σας προκαλέσουν άγχος. Παρόλα αυτά θα παραμείνετε ενεργητικοί και ενθουσιώδεις και θα αρχίσετε να κλίνετε προς την πνευματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια πολύ παραγωγική χρονιά όπου η ζωή σας θα γίνει πιο σταθερή και θα κερδίσετε ένα μεγάλο σεβασμό. Μπορείτε να αποκτήσετε γη ή ένα όχημα. Το περιβάλλον θα είναι γεμάτο συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας.
Πιθανόν να αντιμετωπίσετε στρες χωρίς καμία βάση και να είστε ευάλωτοι σε μικροτραυματισμούς.
Κατά το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχετε ανησυχίες και εντάσεις. Μερικοί ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια ξαφνική απώλεια. Τα προβλήματα υγείας σας μπορεί να αυξηθούν και οι προσωπικές σας σχέσεις δεν θα λειτουργούν καλά, γεγονότα που θα οδηγήσουν σε έλλειψη εμπιστοσύνης και πτώση του ηθικού σας. Οι αντίπαλοί σας θα παραμένουν σε εγρήγορση και θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα σας. Συγκρατήστε την τάση σας για ανάληψη κινδύνου και αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Όλες οι προσπάθειές σας για τη βελτίωση της κατάστασης θα πάνε χαμένες αλλά σταδιακά, οι καταστάσεις θα αρχίσουν να στρέφονται προς όφελος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2013 θα έχετε ανάμικτες επιρροές με οφέλη και προβλήματα. Η αρχή του έτους δεν θα είναι γόνιμη, αλλά σταδιακά θα βρείτε την επιτυχία και αρμονία έρχεται το δρόμο σας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και αποφύγετε τις διαφωνίες με συναδέλφους σας καθώς και την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Πιθανόν να χρειαστεί να αναβάλετε κάποιο μακρύ ταξίδι που διαφορετικά θα οδηγήσει σε απώλειες.
Την χρονιά αυτή θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στην οικογένεια σας της οποίας η γαλήνη κινδυνεύει να διαταραχτεί. Προσέξτε τις αυξημένες δαπάνες. Κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που θα περάσετε θα στραφείτε προς την οικογένεια σας και θα νιώσετε κοντά σε συγγενείς και αδέλφια.

ΛΕΩΝ
Το 2013 θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα με προβλήματα, ψέματα και ανεπιθύμητες δαπάνες αλλά τελικά θα είναι μια πολύ ανθηρή περίοδος για σας. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι στη ζωή σας. Με τον καιρό, θα σας φύγει το άγχος και η οικογένεια σας θα σας στηρίξει πολύ σε αυτό. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά, την οποία θα εκτιμήσουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, θα κερδίσετε επαγγελματικά. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε ταξίδια. Ευνοούνται οι προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες και θα κερδίσετε πολλά από την αναγνώριση και το σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης είναι μια εξαιρετική περίοδος για ανώτερες σπουδές, νέες επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Θα έρθετε και σε επαφή με πνευματικούς ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μικτά αποτελέσματα επιφυλάσσει η χρονιά αυτή για το ζώδιο σας αρχίζοντας με οικονομική σταθερότητα και ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το καλύτερο μέρος όμως είναι ότι θα κερδίσετε αρκετό σεβασμό και τιμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να κερδίσει από τις συναλλαγές ακινήτων.
Θα αντιμετωπίσετε κακή υγεία μελών της οικογένειας σας, άγχος, περιττά έξοδα, και γενικά προβλήματα με χρήματα που θα έρθουν σαν αποτέλεσμα αυξημένων κινδύνων που πιθανόν να αναλάβετε. Θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας και θα επικρατήσει ανασφάλεια. Γενικά θα είναι μια μέτρια χρονιά. Ωστόσο με το χρόνο οι καταστάσεις θα αλλάξουν και θα υπάρξει αρμονία στην οικογένεια σας και οι προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες σας θα παραμείνουν καλές. Θα ανακαλύψετε μέσα σας μια κλίση προς την πνευματικότητα και τη θρησκεία και θα εκτελέσετε κάποιες ευσεβείς πράξεις.

ΖΥΓΟΣ
Το επόμενο έτος θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό για σας με ευκαιρίες για επιπλέον κέρδη, αύξηση των εσόδων σας και δημιουργία καλών σχέσεων με ηλικιωμένους και προϊσταμένους σας.
Από την άλλη πλευρά πιθανόν να έχετε μεγάλες διαφορές με ανθρώπους και να χάσετε χρήματα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν μεγάλη ψυχική ένταση και απώλεια σεβασμού από την κοινωνία. Δεν είναι καλή χρονιά για επιχειρήσεις, μεγάλες επενδύσεις, νομικές υποθέσεις και σχέσεις με τους εχθρούς σας. Προσέξτε τις αυξημένες δαπάνες και ασχοληθείτε με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα αγάπης. Σταδιακά η ισορροπία θα αποκατασταθεί και θα είστε σε θέση να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας στην οικογένεια και στην επαγγελματική ζωή. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες επιτυχίας στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το έτος 2013 θα αρχίσει με μια περίοδο ακμής που θα ακολουθήσει μια περίοδος προβλημάτων αλλά γενικά θα είναι θετικό. Ευνοούνται η γνώση, η μάθηση και οι φιλανθρωπικές πράξεις. Τα παιδιά σας θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Επίσης θα έχετε επιτυχία σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον τομέα της εκπαίδευσης και της σταδιοδρομίας, μεγάλες υλικές απολαβές και πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Θα έχετε ευχάριστη οικογενειακή ζωή με τον σύντροφο σας.
Οι καταστάσεις όμως θα αλλάξουν και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικές οικονομικές απώλειες που θα δημιουργήσουν άγχος και εντάσεις αλλά και σωματικές παθήσεις. Με τον καιρό όμως θα αναλάβετε τον έλεγχο των καταστάσεων και θα κερδίσετε την ευημερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά όπου θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα σας και θα γίνετε πιο ώριμοι.
Να προσέξετε την υγείας σας γιατί ακόμη και μια μικρή αμέλεια μπορεί να σας κοστίσει πολλά. Ερωτικά η χρονιά δεν είναι καλή και μπορεί να χάσετε αυτό που αγαπάτε, λόγω του πείσματος σας, εκτός εάν αποφασίσετε να ενεργήσετε με σύνεση. Δώστε προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δεύτερο εξάμηνο του έτους τα συναισθηματικά σας θα βελτιωθούν. Για όσους πλησιάζουν την κατάλληλη ηλικία οι πιθανότητες γάμου είναι ισχυρές. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν πιο πλούσια εμπειρία της αγάπης.
Φέτος δεν είναι μια πολύ καλή χρονιά για την καριέρα σας και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2013 παίρνετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μόνοι σας τη ζωή σας.
Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την καρδιά ή την αγάπη και την καριέρα σας στην οποία θα πρέπει να επικεντρωθείτε γιατί μέσα από αυτήν θα πετύχετε το σεβασμό και τη φήμη. Επαγγελματικά θα έχετε επιτυχία. Οι πηγές των εσόδων σας θα αυξηθούν και η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί. Προσέξτε όμως γιατί υπάρχει κίνδυνος από επενδύσεις. Οι μαθητές θα πάρουν πιο σοβαρά τις σπουδές τους και θα επενδύσουν το χρόνο τους παραγωγικά.
Το περιβάλλον του σπιτιού δεν θα είναι πολύ καλό το δεύτερο εξάμηνο ενώ η οικογένειά σας θα σας απογοητεύσει. Είστε ένα πρόσωπο με κατανόηση και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας να ανθίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια αλλαγή στη δουλειά ή μια προαγωγή μπορεί να έρθει το δρόμο σας την χρονιά αυτή και επίσης θα έχετε την υποστήριξη δημοσίων υπαλλήλων και αξιωματικών, που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το κέρδος σας. Ορισμένοι ανταγωνιστές σας θα σας δημιουργήσουν εμπόδια αλλά θα καταφέρετε να τους κρατήσετε υπό έλεγχο. Δεν θα έχετε σοβαρά προβλήματα και θα διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας με τον καλύτερο τρόπο. Αν υπάρχει μια πιθανή προαγωγή θα είναι σύμφωνα με την επιθυμία σας. Πιθανόν να συνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματία και έμπειρο ο οποίος θα συμβάλει στη βελτίωση της μεθόδου εργασίας σας.
Την χρονιά αυτή το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι γεμάτο ειρήνη και ευτυχία. Ωστόσο, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους η σχέση σας με υπερήλικες και τα μέλη της οικογένειας δεν θα είναι τόσο καλή και θα μειωθεί η δημοτικότητα σας στο σπίτι σας. Παρόλα αυτά το δεύτερο εξάμηνο θα είναι πολύ ευνοϊκό σε θέματα που σχετίζονται με την αγάπη. Θα τα πάτε καλά με το σύντροφο σας και ίσως πάτε σε ένα ιερό προσκύνημα.

ΙΧΘΥΣ
Φαίνεται ότι το 2013 δεν θα είναι καλό για την καριέρα σας. Συγκρούσεις με ανώτερες αρχές ή προϊσταμένους πιθανόν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Με υπομονή και ωριμότητα προσπαθήστε να αποφύγετε ζημιές στην επιχείρηση ή την εργασία σας. Η οικονομική θέση σας δεν θα είναι πολύ ισχυρή, γιαυτό αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις και μην ξεκινήσετε νέες. Αποφύγετε επίσης τα άσκοπα ταξίδια.
Ελέγξτε την υγεία σας, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες σοβαρές ασθένειες που σχετίζονται ειδικά με το δέρμα και το αίμα σας. Η χρονιά δεν είναι καλή για τα ερωτικά σας γιαυτό μην παίρνετε τη σχέση σας για δεδομένη και δείχνετε πάντοτε υπομονή. Πιθανόν να υποστείτε αυτή τη χρονιά τις συνέπειες παλαιότερων σχέσεων σας. Προσέξτε τα λόγια σας για να μην χάσετε στενούς σας φίλους και διαταράξετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη

Email: semipap@otenet.gr
Blog:
http://dpapanikolopoulou.wordpress.com
Διαδικτυακό Κανάλι:
http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra






Σχόλια