ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ IRS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ενώ επικρατεί απόλυτη σιωπή για την καταγγελία - βόμβα του πολυτελούς ακινήτου στο Λονδίνο που σύμφωνα με δημοσίευμα συνδεεται με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, αναγνώστης μας έστειλε το έγγραφο - βόμβα από το DC που τεκμηριώνει κατά την άποψη του, ότι αναφέρεται σε χρέος - μαμούθ του κυρίου Σαμπι Μιωνή, φερόμενου ως διαχειριστή της ιλιγγιώδους κατάθεσης στην λίστα Λαγκάρντ. 

Ο κύριος Μιωνής ήταν αυτός που έσπευσε να ισχυριστεί ότι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει καμμία σχέση με τον επίμαχο λογαριασμό. Ισχυρισμό που έσπευσαν να τον υιοθετήσουν και να τον προβάλλουν οι Financial Τimes. Σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους. Μα δεν γνώριζαν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι των ΗΠΑ αυτό που δημοσιεύουμε σήμερα; Να τους υπενθυμίσουμε τα κριτήρια αξιοπιστίας μαρτύρων της Αμερικανικης δικαιοσύνης;

Όσο για τους NY Times και την φαιδρή αναφορά - υπεράσπιση των Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ που αναφερθήκαμε εδώ: Οι New York Times και οι FT, στην υπηρεσία υπεράσπισης των Παπανδρέου. Ρεπορτάζ – φιάσκο για την λίστα Λαγκάρντ και την …Ολιγαρχία!

Δεν πρόκειται βέβαια για "εθνική στήριξη" των αμερικανών στους παπανδρέου, αλλά για κλασσικές καταχωρήσεις εταιρειών PR που για κάποιον περίεργο λόγο προσπαθούν να ξεπλύνουν την οικογένεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το γιατί, θα το ψάξουμε.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για να δείτε και την αναφορά που είχαν κάνει για τους Έλληνες που επενδύουν στο real estate του Λονδίνου... θα εκπλαγείτε, δεν άκουσαν τίποτα για τους Παπανδρέου οι μεγάλοι ερευνητές.

olympia.gr

Σχόλια

  1. Αφήστε τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ..
    Το ζητούμενο σήμερα είναι τι γίνεται με τους ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.