Δείτε τι ζητάει υποψήφια βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. από τον Κουράκο

Ο βουλευτής Κουράκος αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επειδή -όπως είπε- του τηλεφώνησε ο Βουλγαράκης και του ΄πε "κάτσε ρε κορόϊδο, μη φεύγεις τώρα που βρήκαμε λεφτά". Δείτε τι απαντά υποψήφια βυλευτής από τη Θεσσαλονίκη στον "αποστάτη" βουλευτή:


Η Νεκταρία Αγγελάκη, δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Ρόδο, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές, και τα πήγε πολύ καλά. Ήρθε τέταρτη, πίσω από τον Αβραμίδη, τη Γιαταγάνα και τον Αηδονόπουλο (που έφυγε από τους ΑΝ.ΕΛΛ.), παίρνοντας 6.080 ψήφους.

Σχόλια

  1. Ερώτημα που επιτέλους πρέπει να απαντηθεί.
    Σύμφωνα με το ΦΕΚ ΟΠΚ 8 της 20.8.12 (όποιος θέλει να το δεί http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=el) προκύπτει οτι για τις εκλογές δαπανήθηκαν από τους ΑΝΕΛ 911.497,12 Ευρώ , ενώ εισπράχθηκαν 541.358,81 Ευρώ. Αυτό το έλλειμα των 370.138,31 Ευρώ από που καλύφθηκαν ? Η αν δεν καλύφθηκαν σε ποιούς οφείλονται ?
    Μπορεί κάποιος να απαντήσει για να λυθεί η απορία αυτή. Εσύ Μπάμπη μπορείς ?
    ΥΓ Σημειώνεται οτι το εν λόγω ερώτημα έχει τεθεί πολλές φορές στο παρών μπλογκ από διάφορους σχολιαστές , αλλά ουδέποτε δόθηκε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.