Μ. Χρυσοβελώνη: «Έλεος με τους φαρισαϊσμούς της Συγκυβέρνησης για τον Παπακωνσταντίνου»

Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

 «Μόλις σήμερα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έμαθαν για τον “κακό” Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Με ιερή οργή και ηθικολογίες σπεύδουν να του επιβάλουν
τις “σκληρές” ποινές της διαγραφής και του εξοστρακισμού από το σύστημα.

Προφανώς χθες δεν γνώριζαν το ποιόν του στενού συνεργάτη και δικού τους ανθρώπου... Μέχρι τώρα ήταν “καλός και συνεργάσιμος” με όλους τους φίλους του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Ήταν εκείνος που υπογράφοντας το 1ο Μνημόνιο έφερε στην Ελλάδα την Τρόικα μαζί με όλα εκείνα τα δεινά που συνεχίζουν να βασανίζουν τον λαό μας. 

Δεν γνώριζε για παράδειγμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος τίποτα για τον τρόπο με τον οποίο ο τέως υπουργός απέφυγε την υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες στρατιωτική θητεία. Ούτε βέβαια γνωρίζει ο άνθρωπος τίποτα για παράνομες μεθοδεύσεις...

Επίσης ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας μάλλον δεν γνώριζε κάτι για τις τραπεζικές συναλλαγές του τέως ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες, τις οποίες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν δήλωσε σε κανένα «Πόθεν έσχες» του. Που να προλάβει...
Επειδή οι κύριοι υπουργοί δεν βρήκαν το χρόνο να τα ψάξουν ή πιθανόν τα διαθέσιμα στοιχεία στα υπουργεία τους να είχαν την ίδια τύχη με την λίστα Lagarde, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ζητήσουν άμεσα μέσω της Βουλής την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών τόσο στον ίδιο όσο και στους αρμόδιους, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, για όλες τις υποθέσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Σχόλια

  1. Ας αφήσει η κυρία τα υπονοούμενα και να μιλήσει με στοιχεία.

    Με ποιό παράνομο τρόπο απέφυγε τη στρατιωτική θητεία ?

    Τι απέκρυψε από το πόθεν έσχες και πότε ?

    Μάλλον δεν θα πάρω απαντήσεις καθώς άρχισε ο κανιβαλισμός .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.