ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

Παραιτήθηκε ο κ. Μοσχοβίτης...(άλλος ένας επαγγελματίας καρεκλοκένταυρος) και κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του...
 

Φυσικά και δεν κατηγορεί τους φίλους του, προεξάρχοντος του κ. Μαρκόπουλου..
Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ αυτούς...


Φταίμε όλοι εμείς και ο Πάνος Καμμένος, για την μη παραγωγή και άρθρωση πολιτικού λόγου από τον πολιτικό σχεδιασμό. Σας θυμίζω ότι του πολιτικού σχεδιασμού ηγείτο ο κ. Μαρκόπουλος και συμμετείχε ο κολλητός του κ. Μοσχοβίτης.
Ποιά ήταν όμως η αποστολή του πολιτικού σχεδιασμού???

"Ο Πολιτικός Σχεδιασμός θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, θα ενημερώνει για τις προγραμματικές και μη θέσεις του κινήματος και θα αναλύει πολιτικά διλήμματα και δημοσκοπικά ευρήματα"
Παράλληλα ο κ. Μοσχοβίτης ήταν και μέλος της Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων & Διεθνών Οργανισμών.... Σε δύο θέσεις όπως καταλάβατε....Καθόλου προβεβλημένος δηλαδή (Θα μου πείτε μπορεί να είχε τα προσόντα-ειδικές γνώσεις)...
Ψάχνοντας τόσο την ιστοσελίδα των Ανεξάρτητων, όσο και στο μέιλ μου διαπίστωσα τα εξής:
 - Δεν έχουν εκδοθεί πάνω από τρια δελτία πολιτικού σχεδιασμού που να αφορούν στην πολιτική επικαιρότητα, στις προγραμματικές και μη θέσεις του κινήματος και στη ανάλυση πολιτικών διλημμάτων και δημοσκοπικών ευρημάτων !!!!
- Δεν έχω πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μειλ και δεν βρήκα στην ιστοσελίδα των Ανεξάρτητων ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοίνωση της γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων & Διεθνών Οργανισμών

Θα μου πείτε μπορεί να παρήγαγαν έργο αλλά να το κράταγαν κρυφό, μυστικό επτασφράγιστο... Πάντως εμείς τα στελέχη ΔΕΝ είχαμε καμιά ενημέρωση..
Όπως αντιλαμβάνεστε είναι πασίδηλο ότι ΔΕΝ υπήρξε καμία παραγωγή έργου από όλους αυτούς τους διαδρομιστές και επαγγελματίες καρεκλοκένταυρους...
Αντί λοιπόν να απολογείται σε όλους εμάς για αυτά που ΔΕΝ έκανε ενώ όφειλε ο κ. Μοσχοβίτης, οι συν αυτώ και οι κκ Ζώης και Μαρκόπουλος κατηγορούν τον Πάνο Καμμένο...
Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε κ. Μοσχοβίτη ότι, εσείς θέλατε να κάνετε αυτά που οφείλατε και ερχόταν στο γραφείο σας ο Καμμένος και δεν σας άφηνε να δουλέψετε???
Μιλάμε για απίστευτο θράσος, προσπάθεια παραπλάνησης, παραπληροφόρησης και μεταφοράς ευθυνών σε άλλους ...


Να θυμίσω στον κ. Μοσχοβίτη το μειλ που του έστειλα στις 24 Ιουλ. 2012, με θέμα "Να τελειώσουν κάποτε τα παραμύθια περί πανάκριβου συστήματος υγείας και τεράστιων δαπανών επί του ΑΕΠ" και την απάντηση του:
"Ευχαριστώ πολύ για το εξαιρετικό και επίκαιρο άρθρο, ούτε παραγγελία να το είχα ζητήσει… ασχολούμαι με το θέμα τις τελευταίες ημέρες λόγω του ότι  χθες είχαμε  την Επίκαιρη Ερώτηση του Γραμματέα στον Λυκουρέντζο… το φυλάω για επόμενες του Μαρκόπουλου ή του Μελά.
Φιλικά
ΛΦΜ"

Προφανώς και το μέιλ μου, μαζί με το θέμα που ήταν ένα ισχυρό επιχείρημα κατά των αιτιάσεων της τροικας, αξιοποιήθηκε δεόντως και πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων...
Έτσι δούλευε αγαπητοί/ες φίλοι/ες η ομαδούλα...Αυτοί  έλεγαν μεταξύ τους "Έλα μωρέ τι ξέρουν αυτοί οι άσχετοι, τα βλαχαδερά κλπ".. Που να ξέρουμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί..που να ανταγωνιστούμε αυτούς τους γαλαζοαίματους ξερόλες, τους πολιτικούς του σαλονιού και του Da Capo (Κολωνάκι)...
Αντί λοιπόν να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για τη παντελή ανυπαρξία του,  δηλώνει σήμερα ο τιτανοτεράστιος κ. Μοσχοβίτης στην επιστολή παραίτησής του μεταξύ άλλων τα εξής:
"Η στροφή προς τη σοβαρότητα είναι η μόνη λύση στα προβλήματα του πολύπαθου ελληνικού λαού.Δεν πρέπει και δεν μπορεί να στηρίζεται η ελπίδα μας για ευημερία και ...εθνική ανεξαρτησία, σε ένα αριστερό νεόφερτο συνονθύλευμα και σε ένα αφερέγγυο απροσδιόριστο κινηματικό μόρφωμα.
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες επικρατούσε μία ανεξέλεγκτη και αδιαφανής μονοπρόσωπη διοίκηση χωρίς κομματικά όργανα και πανελλαδική οργάνωση, με δήθεν κινηματικές διαδικασίες που δεν έγιναν ποτέ. Ούτε μία. Η παραγωγή πολιτικής σκέψης σταμάτησε τον Μάιο του 2012. Έκτοτε, αντικαταστάθηκε από γραφικά, ανεδαφικά και κυρίως λαϊκίστικα πυροτεχνήματα.
Τα ξέραμε,ήταν δύσκολο να τα αλλάξουμε, δουλέψαμε πάρα πολύ, τα είπαμε θεσμικά όχι δημόσια, περιμέναμε, εξαντληθήκαμε μέσα σε ένα τεχνηέντως δημιουργηθέν χαοτικό περιβάλλον που όλα οδηγούσαν στην εξυπηρέτηση των πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων του ενός."
Έλεος και ντροπή κ, Μοσχοβίτη...
Έλεος...και η υπομονή-ανοχή έχει τα όριά της

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

Σχόλια