κ. Ζώη στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί..

"Είχαμε έναν προγραμματικό λόγο το Μάιο και τον έχουμε εγκαταλείψει....  
Προσκολλούμε στο ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουμε δική μας πρόταση..."

Αυτά είπε μεταξύ άλλων χθες ο κ. Ζώης στο Alpha 98,9.
Να θυμίσουμε κάτι στον κ. Ζώη αναφορικά με την δήθεν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...
Δεν πέρασαν δέκα μέρες από δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" στην Λάρισα, όπου (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα)

ο "κολλητός" του κ. Ζώη Γ. Ακριβούλης (που ο κ. Ζώης τον πήρε με απόσπαση στο κίνημα στη Αθήνα), στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔ, φέρεται να δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ θα συνεργασθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρουν όλους τους δήμους στο νομό Λάρισας....
Το υπόψη άρθρο δεν διαψεύστηκε ποτέ από τους εμπλεκόμενους..
Kατά σύμπτωση τον Ιαν.του 2012 σε γεύμα με φίλους...κάποιος από το περιβάλλον του κ. Ζώη διέρευσε σε blogs  ότι, δήθεν ο Καμμένος φέρεται να είπε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr ότι θα συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές «ή με νέο κόμμα ή συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού μπλοκ».
Βρε κάτι συμπτώσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ .... 
Τώρα σε ότι αφορά τον προγραμματικό λόγο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δίκιο έχει ο κ. Ζώης....
Απλά αναφέρεται στον εαυτό του.... μάλλον, μιας και δεν τον παρουσίασε-προώθησε πουθενά στον νομό Λάρισας, στις επαναληπτικές εκλογές δεδομένου ότι δεν έκανε ούτε μια επίσκεψη σε κωμοπόλεις και χωριά ...
Καλά για ομιλιες και συγκεντρώσεις δεν το συζητάμε...
κ. Ζώη στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί..

Σχόλια

  1. Στα Αμπελάκια ήσουν και εσύ Μπάμπη
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/o.html
    Δεν άκουσες τίποτα σχετικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.