Μανώλης...Δεν είναι η πρώτη φορά που προωθεί διάσπαση...


Μανώλης: "Να διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία" και προτείνει νέο κόμμα ΝΔ-ΛΑΟΣ
Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη του βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Γιάννη Μανώλη στη Real News για δημιουργία νέου κόμματος από ΝΔ και ΛΑΟΣ.
«Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία δύο διαφορετικών κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και από το ΛΑΟΣ δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα, συμφωνούν  με τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική», λέει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι δέχεται συνεργασία «μόνο τώρα». «Ο κ. Καραμανλής θα έρθει σε συνεργασία τις τελευταίες δέκα ημέρες, τότε όμως εγώ δεν θα προσέλθω. Μόνο τώρα θα πάω. Δεν πάω εγώ να πνιγώ στα απόνερα των λαθών τους. Μόνο τώρα, γιατί αν μπούμε εμείς, θα εξαφανιστούν οι Βατοπεδινοί, άγονη γραμμή, Siemens, κλέφτες, ο χαβαλές», αναφέρει.
Σε δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα το 49,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ λέει ότι το κόμμα τους δεν πρέπει να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ έναντι 30,2% που απαντά «ναι».
Στο ίδιο γκάλοπ, το 51,9% των ψηφοφόρων και το 61,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ απαντά ότι πρέπει να γίνει ανασχηματισμός.
Τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας ως μία κίνηση για ένα νέο ξεκίνημα προτείνει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84. Όπως είπε είναι η μόνη κίνηση για να δείξει στον κόσμο ο πρωθυπουργός ότι πήρε το μήνυμα των εκλογών. Παράλληλα θεωρεί ως αναγκαίο να μείνβουν εκτός κόμματος όσοι προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους την κοινή γνώμη. Ο κ. Μανώλης τάχθηκε επίσης υπέρ της συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΛΑΟΣ, Υποστηρίζοντας πως κανείς δεν μπορεί πλέον να θεωρεί ως άκρο το 7,5% όσων επέλεξαν το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Τέλος αναφερόμενος στις φήμες που θέλουν τον πρωθυπουργό να αφήνει εκτός ψηφοδελτίων ακόμη και ενεργεία βουλευτές μεταξύ των οποίων και τον ίδιο, ο κ. Μανώλης είπε χαρακτηριστικά: "Εδώ δεν βγάζουν έξω αυτούς που ενεπλάκησαν στα σκάνδαλα, θα βγάλουν όσους μιλούν ελεύθερα;".
 http://www.thermopilai.org/content/manoles-na-dialuthei-e-nea-demokratia-kai-proteinei-neo-komma-nd-laos

Σχόλια