«Δεν ανεξαρτητοποιούμαι, διέγραψέ με άν θες» λέει ο Σαμουρέλης στον Τζανακούλη

Το χρονικό ενός… προαναγγελθέντος «διαζυγίου» εκτυλίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο εσωτερικό της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Λαρισαίων.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του onlarissa.gr, η απόφαση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Σαμουρέλη να καταψηφίσει το επίμαχο θέμα για το «Χωριό του Άϊ Βασίλη», οδήγησε τον Κώστα Τζανακούλη στο να ζητήσει την ανεξαρτητοποίησή του.

Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στις αρχές τις εβδομάδας με το δήμαρχο να σημειώνει στον σύμβουλο πως «μετά από αυτό που έκανες δεν έχεις θέση στην ομάδα».
«Εγώ δήλωση ανεξαρτητοποίησης δεν κάνω, διέγραψέ με άν θες» ήταν η απάντηση του κ. Σαμουρέλη, ο οποίος… επέστρεψε το μπαλάκι που του πέταξε ο δήμαρχος.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν οδηγηθεί σε οριστική ρήξη αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο το εάν τελικά ο δήμαρχος θα προχωρήσει στη διαδικασία διαγραφής αφού βάσει του νέου θεσμικού πλαισίου, πρέπει να το φέρει σε εσωτερική ψηφοφορία στη δημοτική ομάδα και να λάβει το «ναι» από τα δύο τρίτα αυτής.
«Μάλλον θα ανεχθεί ο ένας τον άλλο για το υπόλοιπο της θητείας» σχολίαζε εν κατακλείδι καλός γνώστης των δημοτικών τεκταινόμενων στη Λάρισα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απόστολος Ράιδος
onlarissa.gr

Σχόλια