ΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!


Μετοχικό Ταμείο Στρατου Το ΧΩΝΙ - Ακόμα Δεν Είδατε Τίποτα: 
ΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! 

Αυτή την Κυριακή Νέες Αποκαλύψεις για το Σκάνδαλο που Μόνο Το ΧΩΝΙ Τολμά να Ξεσκεπάσει! 
 Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, Το ΧΩΝΙ έφερε στη δημοσιότητα τη μηνυτήρια αναφορά για το πλιάτσικο με τα λεφτά 145.000 στρατιωτικών, το πάρτι των δισεκατομμυρίων που είχε στηθεί στο Ταμείο, το οποίο -μεταξύ άλλων- δάνειζε χρήματα, αλλά...
ξεχνούσε να σημειώσει κάπου τα ονόματα των δανειοληπτών. 
Την περασμένη Κυριακή 28 Οκτωβρίου, Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε την Ειδική Οικονομική Επιθεώρηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: 20 χρόνια και 614 εκατομμύρια ευρώ πλιάτσικο στην πλάτη 145.000 ενστόλων! 
Αυτήν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ Το ΧΩΝΙ! 
Ερχονται νέα στοιχεία - φωτιά που θα σοκάρουν: 
Οι παράνομες αποφάσεις με τις οποίες έδιναν ψίχουλα στους στρατιωτικούς για να μην ξεσηκωθούν και ανακαλύψουν τις λαμογιές τους, την ώρα που δρομολογούσαν πώς θα τους φάνε το Ταμείο με τα εκατομμύρια ευρώ. 
Διαβάστε τι σχεδιάζουν σήμερα σε βάρος 145.000 στρατιωτικών! Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα 
--www.toxwni.gr , www.faceboom.com/www.toxwni.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.