Από την Κομοτηνή στο Ρέθυμνο οι λαθρομετανάστες.


Το αριστερό δίκτυο υποστήριξης μεταναστών,  αντιγράφει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ανοικτά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Αθήνα και ζητά να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες που κρατούνται πάνω από τρεις μήνες στα κέντρα κράτησης, στο Ρέθυμνο.
Βέβαια δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι υπέρ των ανοικτών κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών μέσα στις πόλεις, είναι και ο δήμαρχος Καμίνης που είχε κάνει ανάλογη πρόταση σε μια συνέντευξη του στην Πόπη Τσαπανίδου στον Σκάϊ.

Αυτό που προτείνει το αριστερό δίκτυο υποστήριξης μεταναστών, είναι να μεταφερθούν στο Ρέθυμνο και να λειτουργήσει η πρώην σχολή εκπαίδευσης αστυνομίας που βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης, ως πρότυπο δοκιμαστικό ανοικτό κέντρο υποδοχείς λαθρομεταναστών.
Το θέμα προέκυψε μετά την εξέγερση των λαθρομεταναστών από στο κέντρο κράτησης στην Κομοτηνή τις προηγούμενες ημέρες.
Το πρόβλημα στα κέντρα κράτησης είναι οξύ, καθώς μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών δεν μπορεί να απελαθεί ενώ έχουν περάσει οι τρεις μήνες που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.
Ένας μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά του στοιχεία στην αστυνομία και την χώρα καταγωγής τους, εκβιάζοντας έτσι τις αρχές ώστε να αφεθούν ξανά ελεύθεροι.
Εδώ βέβαια πρέπει να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει και καμία προθυμία για συνεργασία από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες των χωρών τους.
Όταν λέμε ανοικτά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, εννοούμε για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, αυτό που πρότεινε ο  αριστερός μεγάλο- επενδυτής Σόρος: Δηλαδή, δωρεάν διαμονή και φαγητό εντός των πόλεων, εν προκειμένω εντός των εγκαταστάσεων της πρώην σχολής αστυνομίας στο Ρέθυμνο και ανοικτές οι πόρτες να κατεβαίνουν μέχρι την παραλία για καφέ όταν το επιθυμούν!!!
Πολύ φοβάμαι πως σε λίγο θα μας υποχρεώσουν να τους εξασφαλίσουμε και κάποιο ημερήσιο χαρτζιλίκι για τα στραβά τους έξοδα.
Κάποιος κάποτε πρέπει να ενημερώσει την ελληνική αριστερά, ότι είναι άλλο να βοηθήσουμε τους φτωχούς της Αφρικής ή στον εκδημοκρατισμό του Πακιστάν και είναι άλλο να γίνουμε εμείς Αφρική και Πακιστάν.

Ω ελλάς αρχαία χώρα τι αριστεροΜ@λ@κες βγάζεις τώρα.

Σχόλια