Ο Μίκης Θεοδωράκης κατεβαίνει φέτος στο Πολυτεχνείο

Η φετινή εκδήλωση του Πολυτεχνείου Αθηνών, για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη, είναι αφιερωμένη  στον Μίκη Θεοδωράκη.
Η εκδήλωση θα γίνει την
Παρασκευή 16 - 11 -2012
Στον εορτασμό που θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ. η ορχήστρα του Πολυτεχνείου θα παίζει τραγούδια του Μίκη.
Στην εκδήλωση
θα παρίσταται και ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης.



Συμπληρώνουμε εδώ την ανακοίνωση του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ που βγήκε πρίν από λίγο και ενώ είχαμε κάνει την ανάρτηση




Ο Μίκης Θεοδωράκης στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!

Τη στιγμή που ο φασισμός της νεο-δικτατορίας των πραξικοπηματιών με τα κοστούμια και τις γραβάτες συνεχίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη πατρίδα μας, ο εορτασμός για την 39η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα είναι αφιερωμένος στον πρωτοστάτη του αντιδικτατορικού Αγώνα κατά της Χούντας του '67, Μίκη Θεοδωράκη, παρουσία του ίδιου του Ηγέτη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-ΣΠΙΘΑ! Η φετινή εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί τη


Παρασκευή 16/11/2012, και ώρα 12:30, στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών, με την ορχήστρα του Πολυτεχνείου να δίνει τον παλμό με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη!

Τα ιστορικά μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για συλλογική αντίσταση στο φασισμό, για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία, σηματοδοτούν και τους σημερινούς αγώνες ενάντια στους σύγχρονους δικτάτορες με τα μνημονιακά τανκς, ενώ η κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού αγώνα, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να μας εμπνέει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, πλάι στον Μίκη Θεοδωράκη και όλους τους Ανεξάρτητους Πολίτες της χώρας, για να βροντοφωνάξουμε:


«Πάλης ξεκίνημα, νέοι Αγώνες, οδηγοί της Ελπίδας οι ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!...»

Επιτροπή WebSite 
Κινήματος Ανεξάρτητων πολιτών – ΣΠΙΘΑ


http://tsataki.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

Σχόλια