Υπό κατάληψη 250 δήμοι για τη διαθεσιμότητα

Τουλάχιστον 250 δήμοι τελούν υπό κατάληψη, σύμφωνα με απόφαση Δημοτικών Συμβουλίων.  Μόνο 20-30 δήμοι από τους 325 συνολικά, απέστειλαν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας.
Τετράωρη στάση εργασίας έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ για την απογευματική βάρδια.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει επίσης συγκέντρωση στι 12 το μεσημέρι στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρρύθμισης.
Στις 10.30 το πρωί πρόκειται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να συζητήσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου στην Πλατεία Βάθη, πραγματοποιούν σήμερα την τέταρτη κατά σειρά 24ωρη απεργία τους, αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα συναδέλφων τους.
Επίσης, στάση εργασίας, κατά της εφαρμογής τού μέτρου τής διαθεσιμότητας, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη τού ωραρίου, την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ. ΑΜΠΕ

Σχόλια