"Όλοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ ….’’

Του Κ. Παπασπύρου*
Για πολλά χρόνια και με σκληρή δουλειά οι Έλληνες έμποροι και επιχειρηματίες στηρίξαμε , επιχειρήσαμε και συνεισφέραμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, την διατήρηση του πολιτισμού και της κουλτούρας μας αλλά και για την προσωπική και κοινωνική καταξίωση μας κρατώντας ζωντανές οικογενειακές αρχές και παραδόσεις!
Στην Ελλάδα του σήμερα που όπως λέγεται είναι ισότιμο μέλος της ΕΕ , καταντήσαμε να παλεύουμε για την επιβίωσή μας και την αποφυγή μιας τραγικής οικονομικής καταστροφής που ήδη χιλιάδες από εμάς την αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά μας.

Αφού με βίαιο τρόπο άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα του τόπου, μας φόρεσαν τον τίτλο του κλέφτη και του φοροφυγά, καθαρίζουν και κλείνουν με χειρουργικό τρόπο Ελληνικές επιχειρήσεις και μετατρέπουν την χώρα σε ένα επιχειρησιακό νεκροταφείο με λουκέτα παντού με χιλιάδες ανέργους συναδέλφους και χιλιάδες απολυμένους εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις μας δημιουργώντας ένα ατελείωτο εργασιακό κάτεργο! 
Εμείς οι έμποροι έχουμε χρέος να μην τους αφήσουμε! 
Να μην αφήσουμε τους ανεπάγγελτους Σωτήρες της Κυβέρνησης, την ΤΡΟΙΚΑ ,και το ΔΝΤ , να μας συμπεριφέροντε σαν δυνάμεις κατοχής, και να ασελγούν επάνω μας. 
 
Εμείς οι έμποροι έχουμε χρέος να κρατήσουμε την χώρα ζωντανή!
Εμείς οι έμποροι θα δείξουμε τον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας!
Εμείς είμαστε εδώ να περιφρουρήσουμε την Ευρώπη των λαών και της ευημερίας,

Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε ΟΧΙ στην Ευρώπη των τραπεζών και των τοκογλύφων.
Είμαστε εδώ για να πούμε ΟΧΙ στο φορολογικό παραλογισμό ενός σάπιου και ξεπουλημένου συστήματος που μας κυβερνά,
Είμαστε εδώ για να πούμε ΟΧΙ σε κάποια διεστραμμένα και ανίκανα μυαλά που επιβάλλουν μέτρα που αφανίζουν το εμπόριο και την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας .
Είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Φτάνει πια
Πρέπει να μπει ένα τέλος στους πλειστηριασμούς, στις φυλακίσεις συναδέλφων, στις κατασχέσεις λόγο χρεών, στον εκβιασμό των τραπεζών και των ξενόφερτων τοκογλύφων τους .
Πρέπει να μπει ένα τέλος στις καθημερινές αυτοκτονίες που ξεπερνούν τις 3.500 μέχρι σήμερα. Ήρθε η ώρα… αν ακόμα σε κάποιους από τους 300 της Βουλής υπάρχει τσίπα και φιλότιμο να τους δούμε κρεμασμένους σ΄ ένα από τα πολλά δέντρα της ΠλατείαςΣυντάγματος...
Ο Αγώνας για την επιβίωση μας είναι καθημερινός….


ΔΕΝ τα φάγαμε….
ΔΕΝ τα κλέψαμε….
Δεν σας τα χρωστάμε….
ΔΕΝ τα πληρώνουμε….
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ….


*Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, πολιτευτής Βοιωτίας Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σχόλια