ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Γράφει ο Περσεύς Δίγαμμα 
(1ο Μέρος από 4)
Εξωτερικός δανεισμός, εσωτερικός δανεισμός, χρήμα και χρυσός, άρτος και θεάματα, πολιτική, κράτος, νομικοί και δικαστές, ανέχεια και βία, ίντριγκα και δημοσιογραφία …. έννοιες που συνθέτουν το παζλ της νέας τάξης.
Ο πάλαι ποτέ διεθνισμός, αφού εξήντλησε και την τελευταία ικμάδα του παγκόσμιου εργάτη-εργαζόμενου στο απατηλό όνειρο ενός μαγικού κόσμου, όπου οι έννοιες της φυλής και του έθνους αντικαταστάθηκαν από την ιερή αξία του διεθνούς προλεταριάτου, έδωσε τη σκυτάλη του στους σοσιαλιστές….

Αυτοί με τη σειρά τους, σκόρπισαν όλα τα δανεικά μαζί με την καταστροφή της προοπτικής για ενιαίο κοινωνικό χώρο, όπου δεν θα υπήρχαν πλούσιοι και φτωχοί, αλλά παγκόσμιοι πολίτες με ισονομία και ευμάρεια. Τα δανεικά τελείωσαν όμως και οι κάθε λογής εργολάβοι της ανθρώπινης ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, παρέδωσαν τη σκυτάλη στους δανειστές, στους τοκογλύφους, στους κατέχοντες…….
Να τώρα αυτοί , αφού συσσώρευσαν στα θησαυροφυλάκιά τους τον παγκόσμιο χρυσό, έρχονται σκληροί και αδυσώπητοι να εξαργυρώσουν τα συμβόλαιά τους με υποτέλεια και υφαρπαγή της εθνικής κυριαρχίας…. Όλοι οι άλλοι τους χρωστάμε!
Κοινός παρονομαστής όλων όμως, διεθνιστών, σοσιαλιστών, δανειστών, είναι μια ανώτερη μυστική «αρχή», που όλα τα κατευθύνει και τα εξουσιάζει (ή έτσι νομίζει), αυτή που προσδοκά την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτή η «αρχή» μέσα από μηχανισμούς παγκόσμιου ελέγχου των τραπεζών, χρήματος, κυβερνήσεων, επικοινωνιών, ειδήσεων, πληροφοριών, ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας, ενέργειας, τεχνολογίας, τροφίμων, νερού, υγείας, φαρμάκων, πρώτων υλών προσπαθεί να θέσει υπό την εξουσία της τον πλανήτη-αν δεν τα έχει ήδη καταφέρει. Διεθνείς οργανισμοί (Τριμερής Επιτροπή- Trilateral Commission), διεθνή φόρουμ (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ) και μυστικές ομάδες (τεκτονικές στοές) είναι στην υπηρεσία της «αρχής».
Όποιος διαθέτει στοιχειώδη λογική, θα έχει αντιληφθεί πλέον ότι η οικονομική εξαθλίωση είναι το μέσον για την υποταγή των συνειδήσεων. Οι κεντρικές τράπεζες, τα διεθνή ταμεία, οι «κρατικές» τράπεζες, οι «ιδιωτικές» τράπεζες και οι εφορίες όλων των κρατών τους ανήκουν. Κάντε την εξής δοκιμή. Πληρώστε τη δόση του φόρου εισοδήματός σας μέσω internet banking. Δοκιμάστε το σε οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα οποιασδήποτε ιδιωτικής τράπεζας. Θα διαπιστώσετε ότι μόλις βάλετε το ΑΦΜ σας και τον αριθμό του κουπονιού της δόσης του φόρου εισοδήματος, αυτόματα το σύστημα σας εμφανίζει το οφειλόμενο ποσό δόσης, χωρίς να μπορείτε να παρέμβετε για την αλλαγή του ποσού. Αυτό σημαίνει ότι όλες ανεξαιρέτως οι «ιδιωτικές τράπεζες» είναι συνδεδεμένες με το υπουργείο οικονομικών, μέσω των ΔΟΥ και ανά πάσα στιγμή γνωρίζουν πόσα χρωστάει ο καθένας μας στο «κράτος». Και ποιος είναι άραγε το κοινό αφεντικό που δίδει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Μήπως η Τράπεζα της Ελλάδος για την οποία εργάζονται όλες οι υπόλοιπες μικρές «ιδιωτικές» τράπεζες και οι εφορίες; Και από πού κι ως που το «κράτος» έδωσε οικονομική ενίσχυση στις τράπεζες αυτές; Ποιος το διέταξε το κράτος να το κάνει;
Αν οι «ιδιωτικές τράπεζες» ανήκουν σε ιδιώτες και όχι σε κάποιον προϊστάμενο του κράτους, γιατί ενισχύθηκαν από κρατικά κονδύλια; Γιατί το κράτος δεν ενισχύει και όλες τις άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη; Το παιχνίδι πλέον άρχισε να ξεκαθαρίζει και θα πρέπει επί τέλους να αφυπνισθούμε και να οργανωθούμε, γιατί το μέλλον είναι πολύ χειρότερο από το παρόν.
Στον αντίποδα, όλων ο κοινός εχθρός, υπήρξε η ενιαία εθνική συνείδηση, η πίστη στις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής, η γνώση, η αντίδραση και η επανάσταση. Όποιος είχε ποτέ του διαβάσει τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, σήμερα δεν θα έχασκε με ανοιχτό το στόμα για όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Τουλάχιστον θα γνώριζε και θα ανέμενε ή αν ήταν πιο οξυδερκής και ανδρείος, θα είχε οργανώσει την αντίστασή κατά του κατακτητή. Και η αντίσταση δεν γίνεται στα καφενεία ούτε στα γραφεία. Και κυρίως όχι μέσα από κόμματα, που εδώ και δεκαετίες μας έφεραν στην άθλια σημερινή κατάσταση.
Αν και τα «Πρωτόκολλα» εμφανίσθηκαν πριν από 100 και πλέον χρόνια και αναφερόντουσαν στα δεδομένα της εποχής τους, όταν τα διαβάσει κανείς θα διαπιστώσει την τρομακτική επικαιρότητά τους για όσα συμβαίνουν στις μέρες μας παγκοσμίως αλλά και την περιπέτεια στην οποία έβαλαν τη χώρα μας, περισπούδαστοι πολιτικοί, γόνοι εβραϊκών οικογενειών και μέλη τεκτονικών στοών.
Διάλεξα λοιπόν κάποια αποσπάσματα από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και σας τα παρουσιάζω, στα τρία επόμενα μέρη του παρόντος πονήματος.
Στο 2ο μέρος αναφέρονται όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και έχουν παγιώσει στη χώρα μας, κυρίως μετά τη μεταπολίτευση, τη σημερινή κατάσταση.
Στο 3ο μέρος παραθέτω τα αποσπάσματα που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, συμβαίνουν στο παρόν και εξελίσσονται.
Στο 4ο και τελευταίο μέρος περιέχονται αυτά που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον, κυρίως όσον αφορά το πολιτειακό μας σύστημα, τις εξουσίες του προέδρου της δημοκρατίας, τον δρόμο προς την προεδρική «δημοκρατία», τη διάλυση της βουλής κλπ
Τα παρουσιάζω όχι διότι αρέσκομαι στη συνωμοσιολογία, αλλά με την ευχή και προσδοκία ότι κάποιοι θα προβληματισθούν. Η Ελλάδα πάντα γεννούσε ήρωες, επαναστάτες…. πρέπει να τους εντοπίσουμε και να τους παρακινήσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα, έναντι της ιερής μας υποχρέωσης ως ΕΛΛΗΝΩΝ, να παραδοθούμε άνευ όρων. Δυστυχώς –για αυτούς που νομίζουν ότι θα μας καταβάλουν- έχουμε κοινή συνείδηση της ιστορίας μας, από την εποχή του Βόρα, πατέρα του Μαίωνος Ουρανού μέχρι την θυσία του Κωνσταντίνου Δραγάτση Παλαιολόγου και από την κλογγή των όπλων της Μακεδονικής Φάλαγγας στην Άορνο Πέτρα μέχρι το πάτημα των θρυλικών καταδρομέων μας στον Άγιο Ιλαρίωνα του Πενταδακτύλου.
Ίσως θα πρέπει να αναλογισθούμε όλοι οι Έλληνες, ότι ο καλύτερος τρόπος συσπείρωσης είναι επί τέλους να γνωριστούμε. Να αναγνωρίσουμε τους εχθρούς μας και να δημιουργήσουμε μεταξύ μας τέτοιους δεσμούς, ώστε όταν θα χρειασθεί να μπορέσουμε να βρεθούμε σε χρόνο και τόπο σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων μας. Όσο μας διαιρούν σε πολιτικές φατρίες και κόμματα, τόσο καλύτερα μας ελέγχουν. Οργανωθείτε λοιπόν σε ενώσεις, σωματεία, κινήσεις, συνδέσμους, που δεν έχουν όμως σχέσεις με κόμματα και συμφέροντα. Με την οργάνωση, όλοι οι Έλληνες θα μπορούν, με έγκαιρη προειδοποίηση, να βρεθούν σαν μια γροθιά. Όχι όμως σε οργανώσεις που διαιρούν και από πίσω τους κρύπτονται πολιτικές «ψευδοϊδεολογίες» αλλά ομάδες που ενώνουν, με κοινά χαρακτηριστικά και κίνητρα των μελών τους.
Τελειώνοντας, ως επίλογο του 1ου μέρους σας παραθέτω ένα απόσπασμα από τα «Πρωτόκολλα», μια και γίνεται τόσος λόγος για την Ευρώπη και τον ρόλο της «μικρής» Ελλάδας .
«Εάν ο Βασιλεύς του Ισραήλ θέσει επί της Ιεράς του κεφαλής το στέμμα
όπερ θα προσφέρει εις αυτόν η Ευρώπη, θα αποβεί ο Πατριάρχης του κόσμου»
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

Σχόλια