«Άμεσα να μπει τέλος στο απίστευτο «πάρτι» και τις ατασθαλίες στο ΜΤΣ»

Με αφορμή τις αποκαλύψεις από Το ΧΩΝΙ για τις οικονομικές ατασθαλίες στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, οι Γεώργιος Ντάβρης και Μπάμπης Παπασπύρου των Ανεξαρτήτων ελλήνων προχώρησαν σε κοινή δήλωση…
… καλώντας τον Υπουργό Εθνικής άμυνας να απομακρύνει τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Μ.Τ.Σ!
Δείτε αναλυτικά τη κοινή δήλωση του υπεύθυνου τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής άμυνας, βουλευτή Αχαϊας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γεωργίο Ντάβρη και του αναπληρωτή  τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής άμυνας, Μπάμπη Παπασπύρου για το ΜΤΣ:
«Άμεσα να μπει τέλος στο απίστευτο «πάρτι» και τις ατασθαλίες στο ΜΤΣ»

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί», (της Κυριακής 21 Οκτ. 2012) διαπιστώθηκαν στο Πόρισμα των Οικονομικών Επιθεωρητών του ΥΕΘΑ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), απίστευτες ατασθαλίες, παραλείψεις και παράνομες πράξεις.
Μιλάμε για ένα απίστευτο «πάρτι» και ένα όργιο ασυδοσίας, σε βάρος των χρημάτων και των δικαιωμάτων εκατοντάδων χιλιάδων μερισματούχων του ΜΤΣ.
Παρακαλούνται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι οικονομικοί εισαγγελείς, να παρέμβουν άμεσα και να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση του ΜΤΣ, αποδίδοντας ευθύνες στους εμπλεκόμενους.
Ο Υπουργός της Εθνικής Άμυνας, μετά την προώθηση του πορίσματος «φωτιά» στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών, εκτιμούμε ότι επιβάλλεται άμεσα και για λόγους στρατιωτικής αλλά και ηθικής δεοντολογίας, να προβεί στην απομάκρυνση και αντικατάσταση τόσο του προέδρου όσο και των μελών του Δ.Σ του ΜΤΣ
Πλιάτσικο με τα λεφτά 145.000 στρατιωτικών!
Θυμίζουμε ότι Το ΧΩΝΙ στις 21 Οκτώβρη είχε προβεί σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Μεταξύ άλλων, το Ταµείο έδινε δάνεια, αλλά… ξεχνούσε να καταγράφει το όνοµα του δανειολήπτη – Το ΧΩΝΙ έφερε στη δηµοσιότητα τη µηνυτήρια αναφορά και το πόρισµα των Οικονοµικών Επιθεωρητών  για το πάρτι των δισεκατοµµυρίων
Ενα τεράστιο πάρτι µε δισεκατοµµύρια είχαν στήσει επί χρόνια στο Μετοχικό Ταµείο Στρατού (ΜΤΣ). Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε τα ντοκουµέντα για το απίστευτο πλιάτσικο στην πλάτη των απόστρατων αξιωµατικών. Οπως προκύπτει από τα πλέον επίσηµα έγγραφα, κάποιοι πήραν τον ιδρώτα χιλιάδων Ελλήνων, τα χρήµατα και τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία είχε συγκεντρώσει το Ταµείο από τις δυσβάστακτες εισφορές που πλήρωναν οι στρατιωτικοί µας, και τα εξαΰλωσαν. Τα µετέτρεψαν σε δώρα εκατοµµυρίων προς «ηµετέρους», αλλά και σε ψήφους που εξαγοράζονταν προεκλογικά έναντι ενός… αυξηµένου µερίσµατος.

Σχόλια