Απίστευτα καραγκιοζιλίκια...άλλαξαν τις δηλώσεις Νταβούτογλου..

Είχαμε ανεβάσει νωρίτερα το άρθρο :Γκάφα ολκής του κ. Μειμαράκη και ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο από Νταβούτογλου..
Σας θυμίζουμε την ιστορία :
Ο πρόεδρος της βουλής έδωσε στον Νταβούτογλου ένα αναμνηστικό δώρο αντίγραφο μικρού κυκλαδίτικου καραβιού  και δήλωσε "Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας".


Άρπαξε την ευκαιρία ο τούρκος ΥΠΕΞ και του απάντησε: "Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο".
Μετά την κατακραυγή για την απίστευτη δήλωση του Νταβούτογλου...

ο κ. Μειμαράκης κατέβασε την πρώτη ανακοίνωση, την άλλαξε και ανέβασε καινούργια στην ιστοσελίδα της βουλής ως εξής:
"Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας , να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία.
Εξαφάνισαν δηλαδή  το : "να είναι πάντοτε ελεύθερο"
Δείτε το πριν και το μετά.. 
ΠΡΙΝ 
Νταβούτογλου: "Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο".

ΜΕΤΑ

Νταβούτογλου:"Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας , να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία.

Υ.Γ
Στην βιασύνη τους ξέχασαν να αλλάξουν και την δήλωση του κ. Μειμαράκη περί "Αιγαίου μας"...
"Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας"

Σχόλια

  1. Τί τα θες φίλε μου. Έτσι κι αλλιώς ο Μεϊμαράκης δεν πήγε καν στον στρατό. Τέτοιοι ηλίθιοι είμαστε τέτοιους αρχηγούς μας βάζουν στον σβέρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.