Η συντροφική στήριξη του ΚΚΕ στον Γιώργο Παπανδρέου ήταν αναμενόμενη. Όπως και τα “χαλασμένα καλαμπόκια”,


Είχε προηγηθεί η φοβερή δήλωση της ΓΓ του κόμματος στην ολομέλεια της βουλής: 
“Δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός”....
Η σημερινή καταψήφιση λοιπόν του αιτήματος για κατάθεση του τ. πρωθυπουργού στην αρμόδια επιτροπή της βουλής από το ΚΚΕ, όσον αφορά την λίστα Λανγκάρντ, δείχνει πόσο βαθιά μπορεί να είναι τα σεντούκια της μεταπολίτευσης. 
“Θα έφερνε συσκότιση η κατάθεση του” ήταν η αφορμή. 

Ενώ τώρα, χύθηκε άπλετο φως. Θα είχε λόγο να καταθέσει ο κύριος Παπανδρέου για την λίστα; Ναι, ως πολιτικός προϊστάμενος ενός σκανδάλου συγκάλυψης. 
Ναι, ως στενός φίλος κάποιων που αναγράφονται στην λίστα. 
Ναι και για κάποιες περίεργες συνωνυμίες. 
Δεν είναι δυνατόν π.χ. ο κύριος Ψυχάρης να ασχολείται με τον Τράγκα όταν πριν λίγους μήνες μας έλεγε για ιδιωτικά αεροπλάνα και ατμούς απο χαλασμένα καλαμπόκια όπου ο τ. πρωθυπουργός χανόταν για τριήμερα κατά την άσκηση των καθηκόντων του, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο πρόσωπο της λίστας. 
Πρέπει ο κύριος Παπανδρέου να απολογηθεί για να καταλάβει ο κόσμος εάν προστάτευσε γνωστούς ή απλά συγκάλυψε…
olympia.gr

Σχόλια

  1. Και οι παπαριες συνεχίζοντες που έχει άδικο το ΚΚΕ ; Πουθενά. Ο Παπανδρέου ναι μας έβαλε στο μνημόνιο 1 το χρέος όμως ποιος το δημιούργησε ; Ο μεσόκοπος της Ραφήνας πριν την τελετή παράδοσης παραλαβής(εκλογές) δεν είχε πει οτι πρέπει να πάρει δύσκολα μέτρα ; γιατί θα τα παίρνε ; μάλλον γιατί το χρέος είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.
    Και εντάξει εδώ λένε ότι κλέβανε οι πολίτικοι στην Αμερική που το χρέος είναι 12 τρις και κάθε 6 μήνες κόβουν χρήμα για να μην χρεοκοπήσουν ,τα έκλεβαν και εκεί; και στην Ισπανία με 1,9 τρις το ίδιο ; στην Ιταλία το ίδιο ; στην Ιρλανδία ,Πορτογαλία, ; Στην Γερμανία που χρωστάει 3,9 τρις τι έγινε ;που όλες αυτές είναι χώρες με μεγάλη παραγωγή.
    Άρα δεν φταίνε τα πρόσωπα αλλά το σύστημα που λειτουργεί έτσι.
    Όσο για την επιτροπή που καταψήφισε όποιος ξέρει τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επιτροπές ξέρει γιατί καταψήφισε. Αλλά θα τις επαναλάβω για αυτούς που δεν τις ξέρουν :" ο ρόλος των διαφόρων επιτροπών της βουλής δεν είναι για να επιρρίπτουν ευθύνες αλλά για να συγκαλύπτουν ".
    Παράδειγμα έχει καμιά επιτροπή της βουλής βγάλει ποτέ καταδικαστικό πόρισμα για κάποιον σε κάποια υπόθεση ; Βατοπέδι,siemens,εξοπλιστικά,swaps η κάποια άλλη υπόθεση ; ποτέ!!!
    και τις ρηχές αναλύσεις για δημιουργία εντυπώσεων αφήστε τες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.