H ευθανασία πέτυχε, η Δ.Ε.Θ. πέθανε

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από την αυτοκαταστροφική μανία των Ελλήνων, από το γεγονός, ότι όλοι εσείς, περιμένετε αυτή την ώρα (7μμ της πρώτης ημέρας λειτουργίας της Έκθεσης), με λαχτάρα -παραδεχθείτε το, με πολλή λαχτάρα- να διαβάσετε για τις πορείες και τα επεισόδια. Δεκάρα τσακιστή δε δίνετε για..
την ίδια την Έκθεση, το μόνο που σας νοιάζει είναι αν ξεκίνησαν οι μπαχαλάκηδες τις μολότωφ. Κάθε λεπτό σαρώνουν οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι τα Σαλονικιώτικα blogs, μπας κι έχουν κανένα "πιασάρικο" θέμα με μολότωφ, συλλήψεις, σπασίματα, πεσίματα κλπ. Δεν χορτάσατε ακόμη από αψιμαχίες ΜΑΤ και βλαμμένων; Τι το ενδιαφέρουν έχουν οι 100 γόνοι καλών κερατο-οικογενειών που θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη;
Έτσι, έχουμε καταντήσει σ΄αυτήν την άθλια χώρα αδέρφια...
Των οικιών ημών...
Αλλά είναι τόσο μεγάλη η απαγοήτευση από όλα, που το μόνο το οποίο νοιάζει τον κόσμο, του κινεί το ενδιαφέρον, είναι η βία. Αφού δεν ξεσπά ο ίδιος, θέλει να παίρνει μάτι τουλάχιστον, πώς ξεσπάνε άλλοι.
Κανένας δεν συζητά για το "τι έχει φέτος η έκθεση να δούμε".
Πετύχαμε, με τους πολλούς "αγώνες" να κλείσουμε κι αυτό το μαγαζί. Κόψαμε και αυτό το πόδι για να μπορούμε να παραπονιόμαστε ότι είμαστε κουτσοί και πρέπει κάποιος να μας δώσει ελεημοσύνη.
Προτιμούμε την αυτοκαταστροφική κατηφόρα, από τον δύσκολο δρόμο της δημιουργικής ανηφόρας.
11.30π.μ. Ένα άτομο όλο κι όλο στους χώρους της ΔΕΘ. 10 χρόνια πριν, την ίδια ώρα
και μέρα, υπήρχαν 10.000 άνθρωποι εκεί....
http://taxalia.blogspot.com/2012/09/h_8.html

Σχόλια