Παπαδημούλης: Η πολιτική Σαμαρά χτυπά αυτούς που τον εξέλεξαν

Οι συνταξιούχοι και τα σώματα ασφαλείας που εξέλεξαν τον Α. Σαμαρά είναι αυτοί που τώρα βγαίνουν στο δρόμο και διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
«Η πολιτική Σαμαρά πλήττει περισσότερο αυτούς που τον εξέλεξαν, τους συνταξιούχους και τους ένστολους», υποστήριξε στη δημόσια τηλεόραση ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Τον κ. Σαμαρά τον εξέλεξαν, σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές, οι συνταξιούχοι.
Θέλετε επειδή φοβήθηκαν ότι ο "μπαμπούλας" ΣΥΡΙΖΑ θα τους πάρει τις συντάξεις, θα τους δεσμεύσει τις καταθέσεις και θα γυρίσουμε στη δραχμή, θέλετε επειδή ενδεχομένως είναι πιο συντηρητικοί λόγω ηλικίας, θέλετε επειδή πίστεψαν την υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι θα στηρίξει και θα αυξήσει τις χαμηλές συντάξεις; Κι όμως οι συνταξιούχοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από όλους, από την πολιτική Σαμαρά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης για να προσθέσει:
Ο κ. Σαμαράς έγινε επίσης πρωθυπουργός «γιατί, σύμφωνα με όλες τις αναλύσεις, πήρε πολύ υψηλά ποσοστά σε ορισμένες κατηγορίες πολιτών: στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ. Και εκεί, όμως, βλέπουμε κραυγαλέα αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια