Καμμένος: Θα ζητήσω ονομαστική ψηφοφορία τόσο για τα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των ένστολων, όσο και για το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου που καταστρέφουν τη χώρα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου με τους προέδρους των ομοσπονδιών του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, καθώς και τη δεινή θέση που έχουν περιέλθει τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας εξαιτίας των περικοπών που υφίστανται από το 2009 έως σήμερα.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι βουλευτές του Κινήματος: κ. Τέρενς Κουίκ, Βασίλης Καπερνάρος, Γεώργιος Νταβρής, Μίκα Ιατρίδη, Ιωάννης Κουράκος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Σταυρούλα Ξουλίδου, Παύλος Χαικάλης, Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Παναγιώτης Μελάς και τα μέλη της Επιτροπής Άμυνας του Κινήματος.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε σαφείς από την πρώτη στιγμή. Οι συγκυβερνώντες ενέπαιξαν τους ένστολους προεκλογικά και συνεχίζουν να τους απαξιώνουν.
Θα ζητήσω ονομαστική ψηφοφορία τόσο για τα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των ένστολων, όσο και για το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου που καταστρέφουν τη χώρα.
Ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του.
Πήραμε την απόφαση να κλείσουμε τα γραφεία των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» στη Βουλή την ώρα της συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εγώ θα βρεθούμε στο πλευρό τους» .




Σχόλια

  1. Κ. Καμμένο τι έκανες οταν ήσουν υπουργός για τους λιμενικούς ?
    Τώρα είναι πολύ αργά ....
    Ντρέπομαι για αυτούς που κάθονται και σε ακούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.