ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

 
«Προς διευκρίνηση κάθε παρανόησης και κυρίως παραπληροφόρησης, δηλώνω ότι το όνομά μου δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε εξάλλου και από τις πλέον επίσημες πηγές. 

Στη μόνη λίστα που μπορεί να βρει κανείς το όνομά μου, είναι στη μαύρη λίστα αυτών που
επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, των διεθνών τοκογλύφων, και των εδώ μνημονιακών συνεργατών τους. Όλων αυτών που με βρίσκουν απέναντί τους να τους πολεμάω, και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό».

Σχόλια

  1. Προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τη βουλευτή και θεωρώ ότι είναι μία αξιόλογη παρουσία στη Βουλή
    Βλέποντας όμως το πόθεν έσχες της
    http://www.accountability.gr/pdf/koyntoyra_elena_aleksandros.pdf
    μου δημιουργείται μία απορία σχετικά με την απόκτηση των δύο οικιών στη Βούλα και Βουλιαγμένη (από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής) με δανεισμό 1.000.000 Ευρώ.
    Ποίος είναι αυτός ο φορέας που δάνεισε το ποσό, για πόση διάρκεια και με τι εγγυήσεις ?
    Θυμίζω οτι το 2009 είχε αρχίσει η παγκόσμια κρίση και οι κρουνοί των δανείως είχαν αρχίσει να κλείνουν.
    Επίσης η αξία των ακινήτων ανταποκρίνεται στην τιμή ζώνης της περιοχής ?
    ΥΓ Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα πέραν της απορίας μου για αυτές τις εγγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.