…και όπως σας είχαμε πει, ο Πεπόνης έστειλε τον φάκελο για το μνημόνιο στην βουλή. Ποιός είπε όχι στην εξεταστική είπαμε;

Δεν χρειάζονται περικοκλάδες. Ο Πεπόνης έκανε το χρέος του και έστειλε τον φάκελο στην βουλή όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και δύο εβδομάδες. Το καθήκον του το έκανε μέχρι εκεί που μπορούσε και τώρα δίνει την ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα να αποδείξει εάν έχει το τσαγανό ή εάν κυλιέται ολόκληρο στην διαφθορά.

Η ενέργεια αυτή του Πεπόνη είνα απόδειξη για το έγκλημα του μνημονίου. Με εισαγγελική βούλα, η υπαγωγή της χώρας σε αυτόν τον δολοφονικό σχεδιασμό, ήταν προμελετημένο έγκλημα. Αυτό βεβαίως το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Παπανδρέου λέγοντας όμως ότι “μας έκαναν πειραματόζωο” και ότι αυτός ήταν εξ’ ίσου θύμα. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιοι έντρομοι γραφικοί, που εξακολουθούν να το θεωρούν “επιτυχία”! “Προσωπική” επιτυχία ίσως.

Απομένει να δούμε πόσοι από αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο το έκαναν λόγω βλακείας, ασχετοσύνης, κομματικής πειθαρχίας και πόσοι είχαν απολαβές από την εκποίηση της χώρας. Δύο κατηγορίες υπάρχουν, αυτοί που τα άρπαξαν και αυτοί που “δεν γνώριζαν”.

Εάν το πολιτικό σύστημα τους καλύψει, τότε καθίστανται όλοι συνυπεύθυνοι. Υπάρχει κάποιος πλέον που θα αρνηθεί την εξεταστική για το μνημόνιο;

Ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: “Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου”

Σχόλια

  1. Καλά ,
    Μήν τρελαθούμε και από την πολλή συγκίνηση...
    Αυτό που ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ο νόμος έκανε...
    Δηλαδή επί τη εμφανίσει κάποιου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ στην ανάκριση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στείλει ΑΜΕΛΛΗΤΙ την δικογραφία στην βουλή...
    Από αυτό το σημείο μέχρι να τον ανακηρύξουμε "Εθνικό Ήρωα" απέχει κάπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.