ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΧΙΜΟΙ"

…..η απάντηση των Αποστράτων της Π.Α. στα: "ΜΑΧΙΜΟΣ" & "ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΣ"
Ποια είναι η άποψη σας για τα παρακάτω κ. Α/ΓΕΑ;;;
 …..και ο Μάγειρας του Αεροδρομίου είναι "ΜΑΧΙΜΟΣ" γιατί είναι αυτός που επιμελείται της Διοικητικής Μέριμνας και της σωστής διατροφής στα Readiness  του ΜΑΧΗΤΗ.
…..και ο Εγκαταστάσεων είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί επισκευάζει τον διάδρομο αποπροσγείωσης του ΜΑΧΗΤΗ.
……και ο Εφοδιαστής είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί φροντίζει για των πάσης φύσεως ανταλλακτικών των Αφών του ΜΑΧΗΤΗ
…….και ο Τηλεπικοινωνιών – Radar  είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί φροντίζει τους ασυρμάτους και τις επικοινωνίες του ΜΑΧΗΤΗ
…..και ο Ηλεκτρολόγος είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί φροντίζει την Φωτεινή σήμανση του Αεροδρομίου του ΜΑΧΗΤΗ
…..και ο Μεταφορικός είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί φροντίζει τα Επίγεια Μέσα των Αφών του ΜΑΧΗΤΗ
…….και ο Αμύνης Αεροδρομίου είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί υποστηρίζει την αεράμυνα και την φύλαξη του ΜΑΧΗΤΗ
……και ο Στρατολόγος  είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί υποστηρίζει την Διοικητική Μέριμνα – γραμματειακή υποστήριξη του Μαχητή.
….και ο Οικονομικός είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί υποστηρίζει και φροντίζει για την αγορά των ανταλλακτικών των Αφών και όχι μόνο του ΜΑΧΗΤΗ
…..και ο Μετεωρολόγος είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί υποστηρίζει και φροντίζει στην ενημέρωση των καιρικών συνθηκών την ώρα της μάχης του Μαχητή
…..και ο Πληροφοριών είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί ενημερώνει τι θα αντιμετωπίσει την ώρα της μάχης ο ΜΑΧΗΤΗΣ
….και ο Γιατρός – Νοσηλευτικό πρσκό είναι ΜΑΧΙΜΟΙ γιατί φροντίζουν την Υγεία και την Ψυχοσύνθεση του ΜΑΧΗΤΗ
…..και ο Ναυτίλος είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί υποστηρίζει και δίνει πορείες στην πτήση του Αφους του ΜΑΧΗΤΗ
…..και ο Οπλουργός είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί ‘’φορτώνει’’- εξοπλίζει (φροντίζει να μην τον προδώσουν τα όπλα την ώρα της ΜΑΧΗΣ) με οπλισμό το Αφος του ΜΑΧΗΤΗ
….και ο Μηχανικός είναι ΜΑΧΙΜΟΣ γιατί είναι ο τελευταίος της αλυσίδας που φροντίζει – επισκευάζει και διώχνει ‘’ στα φίλτρα’’ το αφος και πρώτος που θα πιάσει στο BOX το Αφος του ΜΑΧΗΤΗ
….και ο Ελεγκτής Αναχαίτισης είναι Μάχιμος είναι αυτός που πληροφορεί – δίνει οδηγίες – ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ- ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του στα ύψη, απ΄ τον Πύργο- το GCA- το RADAR την ώρα της μάχης στον αέρα του ΜΑΧΗΤΗ
Όλοι οι παραπάνω κρίκοι της αλυσίδας στην Π.Α. είναι συνδεδεμένοι με το μυαλό και το δάκτυλο του ΜΑΧΗΤΗ Ιπταμένου  την ώρα της ΜΑΧΗΣ.
Πόσες φορές δεν τα είχαμε ακούσει όλα τα παραπάνω σαν ε.ε.στις διαλέξεις της ΔΑΠΕ & των ΓΑΠΕ των Μονάδων;;;
Εξάλλου όλο το πρσκό της Π.Α. εκτελούν τις 24ωρες Μηνιαίες υπηρεσίες τους, στις ασκήσεις κ.λ.π. "μετά όπλου''  (δηλαδή στις υπηρεσίες είναι ΜΑΧΙΜΟΙ και στις άλλες απασχολήσεις τους ΔΕΝ είναι ΜΑΧΙΜΟΙ)
Τα στελέχη της Π.Α. όλων των ειδικοτήτων είναι Υγειονομικά Ι1(Ικανός1) συνεχώς στα χρόνια της καριέρας τους για την υπεράσπιση της Πατρίδος!!!
Εάν κάποιος από τους παραπάνω κρίκους  σπάσει (το αντευχόμαστε) τότε το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα είναι ΑΚΑΡΙΑΙΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Σχόλια

  1. Ερώτημα 1ο, Αν κάποιος λήψει από την πιο πάνω αλυσίδα ο "πιο μάχιμος" ιπτάμενος θα εξακολουθεί να είναι "πιο μάχιμος" ή θα κοιτά ως αγελάς το αεροπλάνο ?

    Ερώτημα 2ο. Αν κάποιος αμοίβεται (για παράδειγμα) με 20000 μισθό το έτος και κάποιος άλλος με 20000 μισθό + 20000 πτητικό και και αν από τους δύο αφαιρέσουμε 5% από το μισθό θα έχουμε τον πρώτο να παίρνει 19.000 μισθό και τον άλλο (ton "πιο μάχιμο") να παίρνει 19,000 μισθό και 20,000 πτητικό. Μήπως από τον πρώτο (τον χαμηλόμισθο) κάναμε μείωση 5% ενώ από τον δεύτερο (τον υψηλόμισθο "πιο μάχιμο") κάναμε μείωση 2,5 % ? Αυτή είναι κοινωνική δικαιοσύνη ?

    Ερώτημα 3ο, Αν κάποιος αμοίβεται για κάτι που δεν προσφέρει και άρα έχει εκλείψει η ένοια του επικινδύνου και "πιο μάχιμου", αυτό πώς λέγεται ? Μήπως απάτη ?

    Ερώτημα 4ο Γιατί οι στρατιωτικοί πρέπει να αμοίβονται με την ιδιότητα μόνο του ένστολου και όχι και με την ιδιότητα του επιστήμονα που κατέχουν πολλοί από αυτούς (ιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, μετεωρολόγοι, οδοντίαττροι, φαρμακοποιοί κλπ) και σύμφωνα με τα αντίστοιχα μισθολόγια του Δημοσίου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aξίζει να το διαβάσετε
    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17840
    και ειδικά τα σχόλια για να καταλάβετε τι γίνεται.

    Επίσης δείτε και τη πρόσκληση του ΣΥΣΜΕΔ για την Τετάρτη
    http://www.sysmed.gr/images/KINHTOPOIHSH%2012-9-2012.pdf

    ΥΓ Γιατί τα μπλογκ αποφεύγουν να την ανεβάσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.