Πραγματικά “Εθνική” προσφορά από εφημερίδα. Δωρεάν από την “Ελλάδα” το βιβλίο του Χόρτον με τα ντοκουμέντα της γενοκτονίας στην Μ. Ασία.

20120908-095530.jpg20120908-095602.jpg
Έχουμε συνηθίσει όταν ακούμε "προσφορά" στην πραγματικότητα να παίρνουμε την εφημερίδα σε διπλή ή τριπλή τιμή με "δώρο" το τελευταίο σι ντι του οξυζενέ ντόπερμαν που ακούει στο όνομα Σούλα Μπούλα. Η σημερινή προσφορά της εφημερίδας "Ελλάδα" όμως, εκτός του ότι είναι πραγματική αφού η εφημερίδα κοστίζει πάλι 1 Ευρώ δίνοντας μαζί βιβλίο 250 σελίδων των εκδόσεων "Λιβάνη"...
...είναι και Εθνική προσφορά. Το βιβλίο είναι τα ντοκουμέντα του Αμερικανού προξένου στην Σμύρνη, Τζώρτζ Χόρτον, εξ' αιτίας του οποίου έγινε γνωστό το μέγεθος της γενοκτονίας στα πέρατα της Γης. Εάν δεν υπήρχε ο Τζώρτζ Χόρτον, θα είχαν επικρατήσει οι Ρεπούσηδες του πλανήτη. Ένα βιβλίο που συνάντησε την λυσσαλέα αντίδραση της ναζιστικής Τουρκίας όπου και αν κυκλοφόρησε, όπως δεκάδες άλλα βιβλία ή μαρτυρίες που τελικά απαγορεύτηκαν. Το βιβλίο αυτό δεν πρέπει να λείψει από Ελληνικό σπίτι. Κανονικά θα έπρεπε να διδάσκεται και στα σχολεία, αλλά τέλος πάντων, κάποτε θα γίνει και αυτό. Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στην εφημερίδα. 
olympia.gr

Σχόλια