"Να αποποιηθούν οι Αρχηγοί, τα απόρρητα κονδύλια που έχουν στη διαθεσή τους και να τα προσφέρουν ως ισοδύναμα στη μείωση μισθών. "

Του Νίκου Θεοχάρη*

Η παρέμβαση του κ. ΑΓΕΕΘΑ για τις διαμαρτυρίες των στελεχών των Ε.Δ και η προσπάθεια να αποπροσανατολίσει δεν πείθει κανένα. 
Ο συνδικαλισμός στις Ε.Δ είναι φυσική κατάληξη της αδυναμίας και της παντελούς απουσίας στην επίλυση προβλημάτων του προσωπικού. 
Ακολουθούν πιστά τις εντολές των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών στοχεύοντας μόνο στην προσωπική τους επιβίωση. Υπηρέτες βρίσκονται πάντα. Δεν είναι τυχαία η...
διάσπαση των διαμαρτυριών των των στελεχών των Ε.Δ και των αποστράτων
Αντί να υπάρξει ομαδική διαμαρτυρία οι επίσημες ηγεσίες των αποστράτων διαχώρισαν τη θέση τους με τους ένα ενεργεία. 
Η διάσπαση αυτή ποιόν ωφελεί; 
Ας αφήσουν οι αρχηγοί τα κροκοδείλια δάκρυα και ας γίνουν πραγματικοί αρχηγοί. Και με πρώτη ενέργεια να αποποιηθούν τα απόρρητα κονδύλια που έχουν στη διαθεσή τους και να τα προσφέρουν ως ισοδύναμα στη μείωση μισθών. 
2.000.000 ευρώ πως και που διατίθενται; 
Απο ποιόν και πως ελέγχονται;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
* Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Πιερίας & Δντής Τύπου

Σχόλια

  1. Φαίνεται τα νέα στη πιερρία αργούν να φθάσουν ...
    Τα κονδύλια αυτά έχουν καταργηθεί εδώ και πάνω από δύο χρόνια ....
    Οσον αφορά τα απαξιωτικά του λόγια για ηγεσίες κλπ, μήπως πρέπει να του θυμίσει κάποιος την ιστορία του ως εν ενεργεία αξκου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.