"Την από κοινού παρακολούθηση των ελληνικών υποθέσεων είχαν συμφωνήσει ο Α. Σαμαράς με τον Β. Σόιμπλε.."Τόσο καλά....


Βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις και διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά δυστυχώς, την προδοτική στάση των κυβερνήσεων μας και την απεμπόλιση της εθνικής μας κυριαρχίας τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
Θα πάει ο κ. Στουρνάρας λέει να συζητήσει με τον Σόιμπλε τα νέα μέτρα..και προφανώς να ζητήσει την έγκρισή του...
Διαβάστε τι γράφει η Deutsche Welle σήμερα στην ιστοσελίδα της, για την επίσκεψη Στουρνάρα και τις συμφωνίες Σαμαρά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Βερολίνο...



Σιγή ιχθύος από το Βερολίνο 
"Την από κοινού παρακολούθηση των ελληνικών υποθέσεων είχαν συμφωνήσει ο Α. Σαμαράς με τον Β. Σόιμπλε"
Εν αναμονή των συναντήσεων του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τους Β. Σόιμπλε και Γκ. Βεστερβέλε, η προσοχή είναι στραμμένη στα όσα πρόκειται να λεχθούν για τις νέες περικοπές.
Κλειστά κρατά τα χαρτιά του το γερμανικό υπουργείο οικονομικών αναφορικά με τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον γερμανό ομόλογο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο. Στο κυβερνητικό μπρίφινγκ η εκπρόσωπος αρνήθηκε να ενημερώσει ακόμη και για την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.
Τα νέα μέτρα λιτότητας στο επίκεντρο


Αναφορικά με την ατζέντα των συνομιλιών η ίδια εκπρόσωπος αρκέστηκε στη δήλωση ότι εκτός από τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα, σημαντικό θέμα θα αποτελέσει το πακέτο περικοπών. Ας σημειωθεί εδώ ότι στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψης του έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο ο κ. Στουρνάρας είχε συμφωνήσει με τον κ. Σόιμπλε να πυκνώσουν τις επαφές τους το επόμενο διάστημα για να εξετάζουν κάθε φορά την πορεία των ελληνικών οικονομικών προβλημάτων.
H αυριανή συνάντηση έχει την ιδιαίτερη σημασία της αν υπολογίσει κανείς ότι ο κ. Στουρνάρας την ερχόμενη Κυριακή θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Τρόικας στην Αθήνα. Ας σημειωθεί τέλος ότι ο έλληνας υπουργός οικονομικών θα συναντηθεί το πρωί στις 10.30 ώρα Ελλάδας και με τον γερμανό υπουργό εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

Σχόλια