Μήνυμα της Μαρίας Πολύζου, προς Πρωθυπουργό της Ελλάδος κο Αντώνη Σαμαρά.

Μήνυμα
προς Πρωθυπουργό της Ελλάδος
κο Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εντάξει! Τρόϊκα & ΣΙΑ λένε αυτά που λένε!

Εμείς τί τους ακούμε;
Σου λέει ο άλλος "πέσε απ´ το γκρεμό" εσύ θα πας να πέσεις; Όχι βέβαια! Θα του πεις: "πέσε εσύ μεγάλε πρώτος και σε ακολουθώ", με ειρωνία.



Πού πήγε η ειρωνία μας κε Πρωθυπουργέ;

Γιατί εκεί που "δεν συναινούσες με το λάθος" τώρα υποστηρίζεις και συνεχίζεις τα λάθη των προηγούμενων;

Γιατί κοροϊδεψες τον λαό που σε ψήφισε με κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις τύπου "μία και μόνη εξεταστική";

Γιατί καταστρέφεις ολόκληρες γενιές με την πολιτική ατολμία σου κε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος;

Άραγε πώς θα έκρινες το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αν καταδίκαζε ως υπαίτιο ηθικό αυτουργό για τις 3.000 αυτοκτονίες των κατοίκων μιας Ευρωπαϊκής χώρας τον Πρωθυπουργό της;

Έχεις επίγνωση των πράξεών σου και της καταστροφικής συνέπειας αυτών σε βάρος της Χώρας που Κυβερνάς;

Κύριε Πρωθυπουργέ της Χώρας μου, έστω και τώρα, επέτρεψέ μου να σου πω "πάρτο αλλιώς" και με αποφασιστικές κινήσεις βγάλε την Ελλάδα από το αδίεξοδο και δείξε την πυγμή που έδειχνες όταν "δεν συναινούσες με το λάθος" και έλεγες "εμπιστευτείτε με"!

Αν δεν το κάνεις να ξέρεις ότι ΕΣΥ και μόνον εσύ θα μας έχεις καταστρέψει. Θα είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την γεννοκτονία των Ελλήνων, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας και την καταδίκη των επόμενων γενιών της.

Μόνον ΕΣΥ, κανένας άλλος.

Τα Μνημόνια δεν είναι η λύση στο πρόβλημα και το γνωρίζεις καλά. Το γνωρίζεις διότι τα καταδίκασες ως Αντιπολίτευση από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων και μάλιστα με τρανταχτά επιχειρήματα που δεν ανατρέπονται.

"Πάρτο αλλιώς" κε Πρωθυπουργέ.

Μην επιτρέψεις να σβήσουμε ως Έθνος.


Μαρία Πολύζου,

Ελληνίδα.

Σχόλια

  1. H εν λόγω κα μήπως ήταν υποψηφία των ΑΝΕΛ στην Μαγνησία ?
    http://www.facebook.com/AnexartitoiEllinesMagnisias
    Μήπως είναι και μέλος του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης αγροτικής ανάπτυξης των ΑΝΕΛ ?
    http://www.anexartitoiellines.gr/files/%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%A9%CE%9D.pdf
    Και αφού είναι και τα δύο γιατί δεν τα δηλώνει ?
    Μήπως για να δημιουργηθούν μόνο εντυπώσεις ? ότι μιλά μια απλή ελληνίδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απλή Ελληνίδα; τόσο ευτελής είναι ο όρος για σένα; Η ιδιότητα της Ελληνίδας και του Έλληνα αγαπητέ/ή είναι πιο πάνω απο οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα... Αν το είχαν καταλάβει αυτό ορισμένοι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα τώρα...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να με πονέσει ? Σε τί ?
      Οτι μια πολιτευτής και στέλεχος των ΑΝΕΛ κρύβει την ιδιοτητά της για να δημιουργήσει εντύπωση ? Αυτό απλά ,λέγεται προβοκάτσια.
      Και για να το καταλάβεις καλύτερα. Για πές μου αν ένας πολιτευτής της ΝΔ έκανε κάτι αντίστοιχο με τον κ Καμμένο , εσύ πώς θα το χαρακτήριζες ?

      Διαγραφή
  3. Την ρωτησε κανεις την ιδιοτητα της και την απεκρυψε; αυτό σου εμεινε εσενα απο όλο το κείμενο; Ίσα ίσα που αναφερει τους προβληματισμούς της ως μια οποιαδήποτε Ελληνίδα. Η ιδιότητα της ελάχιστη σημασία εχει στους προβληματισμούς που θέτει...Αλλά έτσι είναι...πάγια τακτική σας και των ομοίων σας ο αποπροσανατολισμος απο την ουσία...

    Μαμπλέκος Παναγιώτης
    Υπεύθυνος Συντονιστικής Επιτροπής
    Ανεξάρτητοι Έλληνες
    Π.Ε. Μαγνησίας
    (οκ; σε κάλυψα; αν και απο οτι βλέπω εσυ δεν τολμάς καν να χρησιμοποιήσεις το ονοματεπώνυμό σου...περνα απο τη Συγγρού για το χαρτζιλικι τωρα μικρο μου troll...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και παρεπιπτόντως κ. Μάτια, προβοκάτσια θα ήταν αν εμπαινε με ψευδώνυμο και χωρίς φωτογραφία...Α, όπως εσυ δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Μαμπλέκο γιατί τόσο εκνευρισμός ?
    Πρώτον δεν έκρινα το κείμενο, αλλά αν θές συμφωνώ με αυτό.
    Δεύτερον Ποιός ήταν ο λόγος που η κα έκρυψε την ιδιοτητά της ως στελέχους των ΑΝΕΛ ? Σε αυτό δεν απαντάς ... Γιατί άραγε ? Μήπως γιατί έχω δίκιο ?
    Τρίτον ο όρος έλληνας και ελληνίδα είναι ιερός και όχι για να κρύβει άλλες ιδιότητες. Και φυσικά όχι για να τον καπηλεύονται κάποιοι στην ονομασία του κομματός τους.
    Τέταρτον Φίλε εγώ προσωπικά δεν έχω καμμία ανάγκη για κανένα χαρτζηλίκι, αλλά εσύ φαίνεται κρίνεις εκ των ιδίων τα αλλότρια.
    Πέμπτον Το αν χρησιμοποιώ ψευδόνυμο είναι δικό μου θέμα και κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι στην μπλογκόσφαιρα, όπως και ο διαχειριστής του μπλογκ στο παρελθόν που έβγαινε ως Aristos. Μήπως και αυτός ήταν τότε προβοκάτορας ? Δεν νομίζω, κάποιους λόγους θα είχε.
    Εκτον Καιρός είναι να μάθετε εσείς στους ΑΝΕΛ να δέχεστε τη κριτική και να προάγετε τον διάλογο και όχι να υβρίζετε όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσάς.
    Καληνύχτα σου και λίγη προσοχή στις εκφράσεις σου δεν βλάπτει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο κριτική κι άλλο προκαταληψη και προβοκατσια αγαπητε κ.Μάτια...Συνεχίζετε και επιμένετε για απόκρυψη ιδιότητας όταν η εν λόγω κυρία βγήκε με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία της...και το κρίνετε αυτό εσείς πίσω απο ένα ψευδώνυμο...Οξύμωρο σχήμα δε νομίζετε; Για εσάς είναι δικό σας θέμα, για τους άλλους είναι πάλι δικό σας θέμα να κρίνετε;;; προσοχή στις εκφράσεις μου δίνω μόνο σε όσους την αξίζουν πλέον...Κι εσεις δυστυχώς δεν την αξίζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο κριτική, άλλο προκαταληψη και προβοκάτσια...Επιμένετε οτι η εν λόγω κυρία απέκρυψε την ιδιότητά της όταν βγαίνει με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία...και την κρίνετε εσείς πίσω απο ένα ψευδόνυμο; για εσάς είναι "δικό σας θέμα", για τους άλλους ειστε εδω για να κρινετε; Κανέναν δεν εξύβρισα κύριε, οι προθέσεις σας είναι φανερές...όσο για την προσοχή στις εκφράσεις μου, την λαμβάνουν όσοι την αξίζουν, κι εσεις δυστυχώς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Μαμπλέκο, επειδή αυτή η ιστορία άρχισε να τραβάει πολύ.
    1/ Τη θέση μου την ξεκαθάρισα και μάλιστα συμφώνησα με το κείμενο.
    2/ Δεν συμφωνώ με τη απόκρυψη της ιδιότητας του στελέχους των ΑΝΕΛ και θα δεχθώ την αιτιολόγιση της συγκεκριμένης ενέργειας από τη συντάκτρια του άρθρου και αν αυτή είναι εύλογη δεν έχω οιονδήποτε λόγο να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη αν η κριτική μου με οποιοδήποτε τρόπο την προσέβαλλε.
    3/ Αν εσύ νομίζεις οτι εκφράσεις του τύπου "....περνα απο τη Συγγρού για το χαρτζιλικι τωρα μικρο μου troll" αλλά και όλα τα υποτιμητικά σχολία σου για μένα δεν είναι υβριστική συμπεριφορά, τότε δυστυχώς δεν καταλαβένεις τι γράφεις.
    4/ Δεν πρόκειτε να ακολουθήσω τις προκλήσεις σου σεβάμενος το μπλογκ που με φιλοξενεί, παρότι αυτό δεν με σέβεται πάντα.
    5/ Τον όλο διάλογο αφήνω να τον αξιολογήσει το αναγνωστικό κοινό και ας βγάλει ο καθένας τα συμπερασματά του.
    Καληνύχτα και δεν θα επανέλθω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.