"Το ελληνικό κράτος απειλείται με κατάρρευση εκ των έσω"

Περισσότερη δουλειά, χαμηλότεροι μισθοί
Η εβδομάδα 6 ημερών που ζητά η τρόικα από την Ελλάδα και η αναζήτηση επενδυτών για 40 ελληνικά νησιά, στη σημερινή επισκόπηση. Το ελληνικό κράτος απειλείται με κατάρρευση εκ των έσω, σημειώνει η Süddeutsche Zeitung σε σχόλιο με τίτλο «Περισσότερη δουλειά, χαμηλότεροι μισθοί».
«Αστυνομικοί, καθηγητές ακόμα και αξιωματικοί του στρατού κατεβαίνουν στο δρόμο κατά των μέτρων λιτότητας. Για μόλις 1.000 ευρώ δεν θέλουν πια να υπερασπιστούν την Ελλάδα. Τι θα απογίνει όμως η χώρα; Η τρόικα ζητά ωστόσο περισσότερα: Εβδομάδα 6 ημερών και μέχρι 13 ώρες εργασίας τη μέρα. Συνθήκες που θυμίζουν χώρα υπό ανάπτυξη. Δεν αποκλείεται ωστόσο οι σκληρές προτάσεις της τρόικας να είναι απλά ένα μέσο πίεσης για να πραγματοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση αυτό που υποσχέθηκε: περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων. Deutsche Welle

Σχόλια

  1. Η "μαγεία" και η "φιλοσοφία" των μπλογκς είναι η δυνατότητα που δίνεται στον κάθε πολίτη να διακινεί τις ιδέες του και να εκφράζεται ελεύθερα. Αν σε αυτό προσθέσεις και τη δυνατότητα σχολιασμού τότε όπως γίνεται αντιληπτό τα μπλογκς αποτελούν την πλατφόρμα η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων, τον ελεύθερο και δημοκρατικό διάλογο και τη διαμόρφωση τάσεων μέσα στο κοινωνικό ιστο.

    Με αυτές τις αρχές πιστέυω λοτι ξεκίνησε και το "εχω μάτια και βλέπω". Δυστυχώς όμως αυτά ξεχάστηκαν και το μπλογκ μετατράπηκε σε μία κομματική πλατφόρμα προβολής των θέσεων των ΑΝΕΛ και της υποψηφιότητας στις προηγούμενες εκλογές του πολιτευτή - διαχειριστή του μπλογκ.

    Αλλά και αυτό πλέον είναι παρελθόν και σήμερα το μπλογκ αποτελεί απλά ενα εργαλείο προπαγάνδας των ΑΝΕΛ με "επιθέσεις" σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και λογοκρίνοντας όποιον τολμά να κριτικάρει οτιδήποτε έχει σχέση με τους ΑΝΕΛ.

    Ενας από αυτούς που δέχθηκε και επίθεση και λογοκρισία είμαι και εγώ και παρά τις όποιες μου ενστάσεις πρός τον διαχειριστή του μπλογκ ουδέποτε αυτός έλαβε θέση. Απλά έκοψε το σχετικά σχόλια.

    Για τελευταια λοιπόν φορά καλώ των κ. Παπασπύρο, πολιτευτή και μελος της ομάδας κοιν. ελέγχου των Ανελ, διαχειριστή το μλογκ και απόστρατου αξκου της ΠΑ, να βγεί αντρίκια και να τοποθετηθεί επί του θέματος.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα που απασχολούν τόσο εμένα όσο και την πατρίδα μας, από τις εμμονές και την εμπάθεια σου προς το πρόσωπό μου αγαπητέ.
    Βγάλε όση χολή θες δεν με πειράζει.
    Eσύ εκτίθεσαι και δείχνεις το καλυμμένο απο το ψευδώνυμο eyes πρόσωπό σου.
    Και οι κρίνοντες κρίνονται.
    Y.Γ
    Στο έχω ξαναπεί κανένας δεν σε υποχρέωσε να μας διαβάζεις και σου θυμίζω το τι γράφω στο κείμενο υποβολής των σχολίων:
    "Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδεμία εμμονή και εμπάθεια. απλά διαμαρτύρομαι για το αυτονόητο. Το δικάιωμα να σχολιάζω ένα κέιμενο εφαρμόζοντας τους κώδικες δεοντολογίας που έχεις ορίσει.
    Οσον αφορά το τι διαβάζω και τι σχολιάζω είναι δικό μου δικάιωμα, ποιός είσαι εσύ που θά κρίνεις τις επιλογές μου ? Και τελικά αν δεν σου αρέσουν να σε σχολιάζουν κόψε το δικαίωμα σχολιασμού. Πιστεύ θα ήταν πιό τίμιο και αντρίκιο από τη μεριά σου.
    Οσον αφορά το ψευδώνυμο, και εσύ δεν ήσουν στο παρλθόν ο Aristos ? Σε τι σε ενοχλεί λοιπόν το ψευδώνυμο ?
    ΥΓ Γνωρίζω οτι αυτό υο σχόλιο θα το κόψεις και πάλι, όπως τουλάχιστον αλλα 5 εχθές, για να δείξεις στο αναγνωστικό κοινό οτι με αποστόμωσες, αλλά στο γράφω για να μην νομίζεις οτι αποδέχομαι αυτά που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απαραίτητη διευκρίνηση - δήλωση.

      Δεν έχω ουδεμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν και ουδεμία προσωπική κόντρα με τον κ. Παπασπύρο, που εξ άλλου δεν είχα τη τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά, αλλά τον γνώρισα μέσα από τον διαδίκτυο ως ένα μαχητικό και ανεξάρτητο μπλόγκερ.
      Το μόνο που διεκδικώ είναι το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και μάλιστα με απόλυτο σεβασμό στη δεοντολογία που θέτει το συγκεκριμένο μπλογκ, αναγνώστης του οποίου είμαι σχεδόν από την αρχή που βγήκε στην μπλογκόσφαιρα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.