Κόλαφος ο Γιάννης Ρουμπάτης για τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου και τον συνεργάτη του Βενιζέλο. Πόπη Τσαπανίδου: Αρκεί το “πολιτικό κόστος”;

Έξω από τα δόντια για άλλη μία φορά τα είπε ο Γιάννης Ρουμπάτης πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το θέατρο Βενιζέλου.

“Αυτοί οι τύποι που έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν, που βρίσκονται τώρα; Αλήθεια, αυτός ο Παπακωνσταντίνου που σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είμασταν σε τροχιά ανάπτυξης και εντός αγορών, που κρύβεται; Που πήγε αυτή η ψυχή;”

Π.Τ. “Έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε ξένο περιοδικό όπου υποστήριζε ότι τα έκανε όλα καλά”.

Γ.Ρ. “Μάλιστα. Αφού τα έκανε όλα καλά, γιατί δεν κυκλοφορεί στον δρόμο; Γιατί δεν τολμά να εμφανιστεί; Τι φοβάται; Ας αντικρύσει τους πολίτες για να τους πει ότι τα έκανε “όλα καλά” και αυτοί με την σειρά τους να τον “ευχαριστήσουν”!!

Πόπη Τσαπανίδου: “Ναι, βέβαια. Γι’ αυτό και οι πολίτες τον “τίμησαν” με την ψήφο τους. Αρκεί όμως αυτό; Αρκεί το “πολιτικό κόστος” για αυτούς τους ανθρώπους”;

Το σημαντικό βέβαια είναι ότι τόσο η Τσαπανίδου όσο και ο Ρουμπάτης δεν ανακάλυψαν τώρα τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπανδρέου. Τους σφυροκοπούσαν από τον καιρό της παντοδυναμίας τους. Άρα σήμερα είναι από τους ελάχιστους που δικαιούνται να ομιλούν.

olympia.gr

Σχόλια