ΤΤ: «Ασπίδα προστασίας» για 44.000 οικογένειες με νέο πρόγραμμα ρύθμισης δανείων

«Ασπίδα προστασίας » για μια ακόμη σημαντική μερίδα του πληθυσμού,  αυτή των Ενστόλων, η οποία πλήττεται ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία,  δημιουργεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Η Τράπεζα, σε συνέχεια του προγράμματος «Προστατεύω τους Ανέργους» και κάνοντας πράξη την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε μία εξόχως δυσμενή συγκυρία,  προσφέρει σημαντική ανακούφιση για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με νέο πρόγραμμα ρύθμισης των υφιστάμενων δανείων τους.
Η νέα «ανάσα», που παρέχει το ΤΤ, με το πρόγραμμα ρύθμισης των δανείων, αφορά σε περίπου 44.000 δανειολήπτες από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού. 


Το πρόγραμμα Το νέο πρόγραμμα ρύθμισης δανείων προβλέπει:
-Επιμήκυνση έως 20 χρόνια από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης
-Περίοδο χάριτος έως και 6 μήνες χωρίς καμία καταβολή τόκων, με έντοκη κεφαλαιοποίηση ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνση
-Περίοδο χάριτος έως και 24 μήνες με καταβολή τόκων για όλο αυτό το διάστημα ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνση.
Για παράδειγμα, για ένα δάνειο 13.000 ευρώ, που χορηγήθηκε το 2007 με μηνιαία δόση 187,13 ευρώ, μετά την ανωτέρω επιμήκυνση και ρύθμιση, η νέα δόση μειώνεται σημαντικά και διαμορφώνεται σε 59,16 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες ρυθμίσεις προσφέρει το ΤΤ για δανειολήπτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανεργίας με το πρόγραμμα Προστατεύω τους Ανέργους, αλλά και για κάθε κατηγορία δανειολήπτη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου της Τράπεζας ή να επισκεφθούν το www.ttbank.gr.

Σχόλια