Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗ SIEMENS

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Ο Πρωθυπουργός της υποταγής στην κ.α Μέρκελ,
της λίστας του Χριστοφοράκου *
και των επιχειρηματικών δώρων της SIEMENS**
έκλεισε άρον αρον το ζήτημα του συμβιβασμού, εντέλοντας τον αυτοφωράκια της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.
Και όλα αυτά πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συναντήσει την Καγκελάριο της SIEMENS και ενώ εκκρεμούσε η από 25/07/2012 πρόταση νόμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κατάργηση του άρθρου 324 του Ν.4072/12, προκειμένου να ακυρωθεί το Σχέδιο της Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS.
*    ΣΕΛΙΔΕΣ 4 και 8-18
**  ΣΕΛΙΔΕΣ 5, 6 και 7
 
Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να ξεσηκωθούμε, να βγούμε στους δρόμους και να αρχίσει να παίρνει ο χάρος όποιον από δαύτους βρίσκεται μπροστά μας ;
Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν άλλα όρια ;

ΖΗΜΕΝΣ ΝΔ

Σχόλια

  1. Όποια σελίδα , η δημοσίευμα σχετικά με το σκάνδαλο SIEMENS κι αν διαβάσεις, θα βρείς από πίσω την Oσία Οικογένεια του Μητσό- Ντόρα-Κούλα… του γνωστού φαταούλα δράκουλα των Χανιών .

    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ’ εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα.

    Τα ημερολόγια του Χριστοφοράκου «ξεχειλίζουν» από την οικογένεια Μητσοτάκη.

    Τι θα έκανε ο Μιζοφοράκος χωρίς την πατρωνία … της Οσιας Οικογένειας των αδήφαγων αρπαχτικών ;

    Ντόρα: Η «συνιστώσα Siemens» της ΝΔ..

    Μόνο σ’ αυτή την χώρα πολιτικοί που αποδεδειγμένα χρηματίζονταν από πολυεθνικές εξακολουθούν και γυρνάνε ελεύθεροι, ενώ πολίτες πάνε φυλακή για χρέη της τάξης των 500 Ευρώ.

    Μόνο σ’ αυτή την χώρα η συγκάλυψη των σκανδάλων των πολιτικών αποτελεί νόμο του Κράτους (Νόμος περί ευθύνης υπουργών).

    Μόνο σ’ αυτή την χώρα όποια εξεταστική επιτροπή και αν γίνει καταντάει παρωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.