Οι καλοκαιρινές συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Κύπρο

Απο την Χριστίνα Κωνσταντίνου
Νατάσα Θεοδωρίδου ένα Δώρο Θεου για μας... Κανείς δεν ξεχνά τα λόγια του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση.. «Η καλύτερη λαική τραγουδίστρια ειναι η Νατάσα Θεοδωρίδου».
.... 15 χρόνια δισκογραφία...Μέσα απο τα τραγούδια της ερωτικής φωνής της που όμοια της δεν υπάρχει άλλη, πονέσαμε, ερωτευτήκαμε, ταξιδέψαμε, νοσταλγήσαμε.....
Ακολουθεί ένα μικρό αφιέρωμα στις καλοκαιρινές της συναυλίες στην Κύπρο!

Οι πρώτες φετινές συναυλίες της θεσσαλονικιάς τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκαν στην Μουσική Σκηνή Αυλαία στις 30 Απριλίου και 1η Μαίου στην Λευκωσία παρέα με τον κύπριο αγαπημένο στιχουργό και συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο!
Ηταν δυο αξέχαστες ξεχωριστές συναυλίες που όμοιες τις δεν έχουμε ξαναζήσει εδώ και 15 χρόνια! H Νατάσα ερμήνευσε όλες τις δικές τις επιτυχίες, Κόκκινη Γραμμή, Κύκλος, Απάντησε μου, Αν υπάρχει Παράδεισος, Φεγγάρι, τις Δύσκολες Στιγμές, Ελα που φοβάμαι, Σωστό η Λάθος, Αχάριστη Καρδιά, Σου βάζω δύσκολα, Μια γλυκιά Μελωδία, ΄Εντεκα Παρά, Αχ, Οπου και Να σαι, Τελικά δεν αξίζεις τίποτα, Δεν Επιτρέπεται, καθώς και μερικές απο τις νέες, Απέναντι, Για κανένα, Θα ρθω να σε δώ, Θα μπορούσα να ήταν και αγάπη, καθώς και επιτυχίες που έγραψε σε άλλους καλλιτέχνες ο μοναδικός στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους! Παλιοκαιρος, Δεν μιλάμε, Ελα να με τελειώσεις, Κύμα ,Σ΄αγαπώ, Ο Δικος μου ο Δρόμος... 
 
Αποκορύφωμα στα δυο αυτα ταξιδιάρικα συγκινητικά φορτισμένα βράδια ήταν η στιγμή που ερμηνευσε το τραγούδι ΄΄Δεν Μιλάμε΄΄ ..... δάκρυσε, μαζί της και εμείς.....
Σταθμός της επόμενης συναυλίας ήταν η 15η Ιουνίου στην Λάρνακα! Στο ασφυκτικά γεμάτο club η Νατάσα αποθεώθηκε ερμηνεύοντας πολλές απο τις δικές της επιτυχίες καθώς και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.
Στις 2 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο της Λάρνακας, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Πενταγράμμου Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου αποθεώθηκαν απο το 3000 κόσμο που μαγέυτηκε απο τις ερμηνείες των τραγουδιών των δύο μαγικών φωνών ... Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τις χειροκροτά ..
1η Αυγούστου σειρά είχε η Λεμεσός .... Ξανααποθεώθηκε απο τους θαυμαστές της που ταξίδεψαν, πόνεσαν, ερωτεύτηκαν.....
Η Νατάσα μετα το πέρας των πιο πάνω συναυλιών ευχαρίστησε τους κύπριους θαυμαστές της και απο την προσωπική της ιστοσελίδα στο twiiter που την αγαπάνε, που είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζουν εδώ και 15 χρόνια!
Αντάμωση ξανά στο μουσικό αυτό ταξίδι στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα με την Μεγάλη Κυρία Μαρινέλλα και την Νατάσα μας!

Σχόλια