Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχτεί τη λήψη νέων μέτρων

Για πόσο μακάκες μας περνάνε...
Απίστευτη συνέπεια λόγων και πράξεων από τον κ. Σταϊκούρα...και την Ν.Δ.

Διαβάστε την συνέχεια και ακούστε στο οπτικοποιημένο ηχητικό που ακολουθεί, τι είπε τότε ο κ. Σταικούρας...ο σημερινός υφυπουργός Οικονομίας και θα καταλάβετε..
Συνέντευξη στο Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM (Σ. Ξενάκης – Β. Αδαμόπουλος) – 14.11.2011  

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχτεί τη λήψη νέων μέτρων, έδωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.


Στις δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», ο κ. Σταϊκούρας, δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή, έχουμε κάποιους ψηφισμένους νόμους. Με κάποιους από αυτούς έχουμε διαφωνήσει και έχουμε πει ότι όταν έρθουμε στην εξουσία, θα επαναδιαπραγματευτούμε όρους του Μνημονίου, όπως είναι η εφαρμογή της εφεδρείας ή η μονιμοποίηση στο χαράτσι της ΔΕΗ. Αυτά είναι ζητήματα προς επαναδιαπραγμάτευση και θα ήταν ούτως ή άλλως, ακόμη και αν δεν είχαμε τις εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, αλλά αυτή τη στιγμή ισχύουν κάποιοι νόμοι και αυτοί θα εφαρμοστούν».
Τέλος επισήμανε ότι «αυτή τη στιγμή, σύμφωνα και με τις πιο πρόσφατες διαβεβαιώσεις του υπουργού Οικονομικών, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, όλα τα μέτρα και για το 2011 και για το 2012 είναι νόμοι του κράτους που έχουν ψηφιστεί. Εμείς δεν θα δεχθούμε νέα μέτρα πέρα από αυτά. Ειδικά αν είναι προς την ίδια κατεύθυνση με αυτή που ακολουθείται, δηλαδή στην ίδια συνταγή με μεγαλύτερη δοσολογία. Αν είναι στην κατεύθυνση της μείωσης των δαπανών, με μείωση της σπατάλης, είναι κάτι που θα το επιδιώξουμε».

Σχόλια