Συγκέντρωση στελεχών του πολιτικού γραφείου του Νίκου Νικολόπουλου

Συγκέντρωση στελεχών του πολιτικού του γραφείου και πολιτικών φίλων, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 19.30, στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.
Η συγκέντρωση, η οποία είναι μία ακόμα από τις συναντήσεις που ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνει ο Αχαιός πολιτικός στην πολιτική του περιφέρεια, έχει ως κεντρικό στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και πολύ περισσότερο, για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το κ. Νικολόπουλο η αποδεδειγμένη πλέον υπαναχώρηση της ηγεσίας της Ν.Δ. έναντι των προεκλογικών δεσμεύσεων για επαναδιαπραγμάτευση των μνημονιακών όρων και τη μη λήψη περαιτέρω υφεσιακών μέτρων και μέτρων λιτότητας εις βάρος του λαού, ακυρώνει τις προσπάθειες όλων των στελεχών της παράταξης για την δημιουργία ενός προγράμματος ελπίδας και ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με αξιοπρέπεια για τον ελληνικό λαό και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την μεγάλη πατριωτική παράταξη της ελληνικής κεντροδεξιάς σε εκλογική συρρίκνωση και σε ιδεολογικό «αφοπλισμό».

«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την μεγάλη λαϊκή παράταξη σε… μαγαζάκι, ούτε να ακολουθήσει την μοίρα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ. Η βάση της Ν.Δ. αντιπάλεψε με σθένος τους μνημονιακούς όρους της διαρκούς και άδικης ανθρωποθυσίας και πίστεψε πως υπάρχει ελπίδα, η οποία εξάλλου διατυπώθηκε με ξεκάθαρο τρόπο στο πρόγραμμα της Ν.Δ. προεκλογικά» σημειώνει ο Αχαιός πολιτικός, που κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης αναμένεται να εξαγγείλει και την πρωτοβουλία που ο ίδιος ξεκινάει μαζί με στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα για την αναγέννηση και ανασυγκρότηση της ελληνικής κεντροδεξιάς, σημειώνοντας πως αυτοσκοπός της δεν είναι η δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα, αλλά η «επαναφορά συνείδησης» της ελληνικής κεντροδεξιάς, η οποία ιστορικά είπε τα μεγάλα «ναι» και τα μεγάλα «όχι» προς το συμφέρον του τόπου. «Οραματίζομαι ένα νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ όλων όσων πιστεύουν στο κεντρικό όραμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού και όχι… νέα χαλιφάτα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ο Εθνάρχης Κ. Καραμανλής ήταν αυτός που πίστεψε και πάλεψε για να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ήταν όμως και ο ίδιος που οδήγησε την Ελλάδα έξω από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ για να προασπίσει την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική απαίτηση για εθνική ανεξαρτησία. Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος κράτησε ψηλά την σημαία της δημοκρατικής και πολιτικής ομαλότητας στην δύσκολη εποχή της δικτατορίας ή και ο Κ. Καραμανλής ο νεότερος, στα πολύ πρόσφατα χρόνια, στήριξε την άρνηση των Κυπρίων στο σχέδιο Ανάν και είπε όχι στην ένταξη των Σκοπίων του ΝΑΤΟ. Εγώ λοιπόν, ξέρω καλά και θυμάμαι ποια είναι η φύτρα μας και ποιοι είμαστε. Η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. ξέρει και θυμάται; Αν ναι, ας το αποδείξει βροντοφωνάζοντας και πάλι, όπως μέχρι πριν δύο μήνες, πως η χώρα δεν αντέχει άλλη ύφεση και ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα» προσθέτει ο κ. Νικολόπουλος.

Σχόλια