Δελτίο Τύπου του Συντονιστι​κού των Αποστράτων ΣΞ, ΠΑ, ΕΛΑΣ και ΠΥ, νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων

6 Σεπτεμβρίου 2012 - Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων
  Το Συντονιστικό των Αποστράτων του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων, αφού έλαβε υπόψη:
· Τη φημολογούμενη νέα μείωση των συντάξεων των αποστράτων και του ειδικού μισθολογίου πείνας των εν ενεργεία συναδέλφων.
· Την οικονομική εξαθλίωση, που ήδη βιώνουν εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, ζώντας κάτω από το όριο της στοιχειώδους διαβίωσης, μη δυνάμενα πλέον να πληρώνουν στεγαστικά δάνεια και χαράτσια.
· Την αδυναμία κατανόησης της πολιτείας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οικογένειες εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, που ο μισθός ή η σύνταξη είναι και οικογενειακό τους εισόδημα, λόγω υποχρεωτικής μη εργασίας της συζύγου (συχνές μεταθέσεις).
· Τη μη άρση των μειώσεων των συντάξεων, λόγω των άδικων και αντισυνταγματικών ηλικιακών κριτηρίων παρά τις προεκλογικές, περί του αντιθέτου, υποσχέσεις.
· Τη μη προσπάθεια αναπλήρωσης του αποθεματικού των Μετοχικών μας Ταμείων, που υπέστησαν σημαντικές απώλειες λόγω του PSI.
Aποφασίζει ομόφωνα την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στην Πλατεία Νομαρχίας της Λάρισας και προσκαλεί να συμμετάσχουν σ’ αυτήν όλοι οι απόστρατοι των ΕΔ, των ΣΑ και οι οικογένειες τους. Προτείνεται δε, να φέρει ο καθένας από μία Ελληνική Σημαία, ως σύμβολο ενότητας και αγώνα. Δε θα γίνει αποδεκτή καμία έμμεση ή άμεση πολιτική ή κομματική εκμετάλλευση ή συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Για το Συντονιστικό των Αποστράτων
Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης
 

Σχόλια

  1. Οσοι πιστοί προσέλθετε ....
    Ποιοί είναι στο "συντονιστικό" ?
    Με ποιό τρόπο ορίστηκαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εύγε καλή αρχή συνάδελφοι, εύχομαι το ρυάκι να γίνει χείμαρρος, και να καταπιεί όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί και μας μολύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.