Η Πειραιώς αγόρασε την ΑΤΕ με 95 μόλις εκατ. ευρώ, την στιγμή που μόνο τα ακίνητα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν αξία 149 εκατ.ευρώ !!!!

Διαβάστε με προσοχή...
Γράφαμε ΕΔΩ  για το ξεπούλημα της ΑΤΕ παραθέτοντας και το σχετικό ΦΕΚ.
Η Τράπεζα Πειραιώς, με 95 μόλις εκατομμύρια ευρώ, αγόρασε την "καλή" ΑΤΕ.

Ας δούμε τώρα σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2209 27 Ιουλίου 2012, τι πωλείται και τι δεν πωλείται από την ΑΤΕ ....
Αυτά πωλούνται..

Δικαιώματα, ενοχικά και εμπράγματα, της «Αγροτική» επί αξιόγραφων, έγχαρτων ή άυλων, και επί χρηματοπιστωτικών μέσων, εγχάρτων ή άυλων, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ομολόγων, επιταγών και άλλων
χρεογράφων, εκτός από αυτά που περιλαμβάνονται στα μη μεταβιβαζόμενα στοιχεία. 

Εμπράγματα δικαιώματα της «Αγροτική» επί κινητών και ακινήτων
Σύμφωνα με το nextdeal.gr η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. κατέχει άμεσα 26.093.433 μετοχές, ήτοι ποσοστό 95,52% επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας ΑΤΕ Ασφαλιστική.
Όπως καταλάβατε και συνάγεται από τα πιο πάνω, η Πειραιώς μαζί με την ΑΤΕ αγόρασε και την ΑΤΕ Ασφαλιστική...
Ας δούμε όμως τι περιουσιακά στοιχεία έχει για παράδειγμα η ΑΤΕ Ασφαλιστική...
Αυτή είναι η "ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01.01.2011 - 31.12.2011"
 
Δηλαδή η ATE Ασφαλιστική κατέχει:
ΑΚΙΝΗΤΑ: 69.559.085,06 ευρώ
Οικόπεδα: 24.582.183,92 ευρώ
Κτίρια: 55.126.002,30 ευρώ.
Σύνολο 149 εκατ. ευρώ έχουν αξία μόνο τα ακίνητα της Ασφαλιστικής !!!
Δείτε τώρα τι γράφει το euro2day.gr : "ATE Ασφαλιστική: Περνά στην Πειραιώς και πωλείται"




Η Πειραιώς μαζί με την ΑΤΕ αγόρασε και ΑΤΕ Ασφαλιστική έναντι πινακίου φακής, με 95 μόλις εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που μόνο τα ακίνητα της  Ασφαλιστικής ανέρχονται σε 149 εκατ.ευρώ !!!!
Και τώρα η Πειραιώς πριν αλέκτωρ λαλήσει, την πουλάει την ΑΤΕ Ασφαλιστική...
Λέτε να μπει μέσα η Πειραιώς ;;;

Σχόλια

  1. Πρώτα από όλα οτιδήποτε πωλείται, πωλείται σε χαμηλότερη αξία της αντικειμενικής του εφόσον υπάρχει ανάγκη να πουληθεί.. Όλα ξεπουλώνται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Το ξεπούλημα της ΔΕΗ ήταν κατά πολύ περισσότερο ζημιοφόρο. Επίσης δεν μου άρεσε ότι το συγκεκριμένο ήταν δοκίμιο και όχι άρθρο, αλλά εφόσον είναι επώνυμο πάω πάσο. Ο καθένας έχει την ελευθερία της έκφρασης της γνώμης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.