Με όραμα και όρεξη για δουλειά ξεκινά ο «Εθνικός Ολύμπου»

Πραγματοποιήθηκε  η επίσημη παρουσίαση του αθλητικού συλλόγου Εθνικού Ολύμπου Σάββατο 07-07-2012 στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας.
Παρουσία δεκάδων φίλων η προσωρινή διοίκηση παρουσίασε το όραμα και του στόχους του συλλόγου. Ο σύλλογος θα λειτουργήσει τμήματα ποδόσφαιρου , μπάσκετ , βόλεϊ , στίβου , πάλης και έχει σκοπό να συνδράμει όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής .Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  παρουσιαστήκαν  το σήμα , οι ενδυμασίες ,οι χορηγοί , η διοίκηση και το πλάνο λειτουργίας του συλλόγου. Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκινά από μια ομάδα ανθρώπων με μεράκι και αγάπη  για τον τόπο τους οι οποίοι  θέλουν να μεταδώσουν στους νέους της περιοχής Ολύμπου  τα ιδεώδη του αθλητισμού .

Η έδρα του συλλόγου θα είναι το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ελασσόνας.
Ο πατήρ Ιωάννης Κατσαρας  πρωτεργάτης της προσπάθειας συγκινημένος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους νέους της περιοχής και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια από την αρχή ενώ δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη πιστεύουν και θα παλέψουν για την επιτυχία του εγχειρήματος .
Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος δήλωσε ότι η δύσκολη συγκυρία κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο αξιέπαινη  . "Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του , σήμερα πρέπει να είμαστε ενωμένοι περισσότερο από ποτέ ." 
Ο Αλέξης Αλεξανδρής δήλωσε  εκτός των άλλων πως: «Εάν δεν γινόταν κάτι καλό, δεν ξεκινούσε κάτι θετικό, δεν θα ήμουν εδώ να στηρίξω έστω και ψυχολογικά μια τέτοια αξιόλογη προσπάθεια . Αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν τον Π. Ιωάννη Κατσαρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την Ελασσόνα »
Ο προπονητής ποδοσφαίρου κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης , με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε Λάρισα και Π.Α.Ο.Κ. καθώς και η προπονήτρια του χάντμπολ                  κ. Τάνια Μιαρίτη δήλωσαν έτοιμοι να διδάξουν στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος και γεμάτοι όρεξη για δουλειά.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των εμφανίσεων που είναι ευγενική χορηγία του καφέ enjoy του κ. Νικηφόρου Τριανταφυλλίδη ενώ δεκάδες μικροί φίλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν με έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Αλέκο Αλεξανδρή .

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους μαθητές , τους γονείς , τους ανθρώπους του αθλητισμού να συνδράμουν στην προσπάθεια της . Για περισσότερες πληροφορίες όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στο 6980065414 .

Τα μέλη της προσωρινής διοικήσεως είναι:

-Πρόεδρος: Ιωάννης Κατσάρας
-Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Χατζειπίδης
-Γενικός Γραμματέας: Ευαγγελία Ζυγογιώργου
-Ταμίας: Αθανάσιος Νταγιάκης
-Οργανωτικός Γραμματέας: Ιωάννης Κατσιάνας
-Μέλος: Αθανάσιος Κατσιμπούρας
-Μέλος: Φανή Χάμου

Σχόλια