Ο συνολικός αριθμός των γενικών γραμματέων, έσπασε ακόμα και το ρεκόρ της προηγούμενης Συγκυβέρνησης


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Σχολιάζοντας την σημερινή ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τους διορισμούς νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις διορισμών από τη νέα Συγκυβέρνηση, ο συνολικός αριθμός των γενικών γραμματέων ξεπέρασε αισίως τους 50! Δηλαδή έσπασε ακόμα και το ρεκόρ της προηγούμενης Συγκυβέρνησης, γιατί προφανώς πολλοί καινούργιοι φίλοι, φίλες και πολιτευτές έπρεπε να «βολευτούν» κάπου.
Το ότι τα παραπάνω δεν συνάδουν με τις διακηρύξεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για «πιο αξιοκρατική και πιο οικονομική» δημόσια διοίκηση είναι δεδομένο. Αυτό όμως που δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να διερευνηθεί είναι το που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώνονται οι ημέτεροι εν μέσω επαπειλούμενων περικοπών ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύονται να ελέγξουν μέσω της Βουλής αυτό το όργιο κατασπατάλησης χρημάτων που ανήκουν στους καθημαγμένους οικονομικά φορολογούμενους Έλληνες πολίτες».



Σχόλια