Θα μας τρελάνουν..η τρόικα πρότεινε επαναδιαπραγμάτευση και ο Παπαδήμος την αρνήθηκε..



Διαβάστε τι αναγράφεται στην αναφορά του ΔΝΤ της 9ης Μαρτίου 2012 και συγκεκριμένα στην σελίδα 18.
(March 2012,IMF Country Report No. 12/57 Greece: Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility)
Αυτή ήταν η αναφορά στην οποία επισυνάπτεται και το 2ο μνημόνιο...
Διαβάστε προσεκτικά και προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι (όσο μπορείτε..)
Αυτό που η συγκυβέρνηση προσπαθεί και επιδιώκει διακαώς να διαπραγματευθεί....την επέκταση της δημοσιονομικής προσαρμογής,
μας την έδινε το ΔΝΤ από τον Μάρτιο και εμείς δεν την αποδεχόμαστε...
Μάλιστα καλά ακούσατε ...
Οι κκ Παπαδήμος, Βενιζέλος και Σαμαράς, οι συγκυβερνώντες, αρνήθηκαν την επέκταση της προσαρμογής, για να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξιοπιστία μας από τους εταίρους μας !!!!!

(Ολόκληρη η αναφορά του ΔΝΤ  ΕΔΩ )
Διαβάστε το πιο πάνω σχετικό απόσπασμα μεταφρασμένο στα Ελληνικά:
Το προσωπικό (της τρόικας) υποστήριξε ότι οι αυξημένες επιπτώσεις από την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, καθώς και οι ασθενέστερες οικονομικές προοπτικές στην Ευρώπη, καλούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προσαρμογής (επιτρέποντας έτσι επίσης μια πιο χαλαρή δημοσιονομική πολιτική στο εγγύς μέλλον).
Οι αρχές (Ελληνικές) υποστήριξαν ότι η παράταση της πορείας προσαρμογής πέραν του 2014, θα θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία, και λαμβάνοντας υπόψη την αντίσταση από τους ευρωπαίους εταίρους τους , ανησυχούν ότι αυτό θα εκληφθεί ως έλλειψη δέσμευσης για τους στόχους Σταθερότητας και Ανάπτυξης

Υ.Γ
Προφανώς μας παραμυθιάζουν και έχουν ήδη αποδεχτεί την επιμήκυνση...την οποία κρύβουν επιμελώς για να την παρουσιάσουν ως μελλοντική διαπραγματευτική επιτυχία της νέας κυβέρνησης..
΄

Σχόλια

  1. Αυτούς ψήφισαν κάποια εκατομμύρια ραγιάδες στις 17 Ιουνίου ! Ηλίθιοι και ραγιάδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς ότι δεν αποτελούν καν 2 εκατομμύρια αυτοί οι ραγιάδες καθώς η ΝΔ μόνο έλαβε 1.800.000 ψήφους. Από πότε δηλαδή το 20% του Ελληνικού Λαού ( εκλογικό σώμα ) εκλέγει πρωθυπουργό. Αυτός είναι ο θεμελιώδης θεσμός της πλειοψηφίας στη Δημοκρατία;

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: Δεν έχομε Δημοκρατία.
      Έχομε μια επίφαση αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
      Ήδη το Αγγλικής εμπνεύσεως σύστημα αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας που ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης δεν είναι πραγματική Δημοκρατία και έχει οδηγήσει στην ολιγαρχία των χρηματοοικονομικών εταιριών.
      Στην Ελλάδα, με το καθεστώς κομματοκρατίας που η Τρόικα άφησε επίτηδες άθικτο, και ένα έκτρωμα εκλογικού νόμου, έχομε παρωδία αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, όπου με πλήρη άνεση ποτέ δεν τηρούν αυτα που προεκλογικώς υπόσχονται.

      Διαγραφή
  2. Όλοι θυμόμαστε Σαμαρά και Βενιζέλο προεκλογικά, να εκλιπαρούν τους Ευρωπαίους να κάνουν δηλώσεις εναντίων της Ελλάδας, όπως ότι δεν μπορεί να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να καταρρεύσει και να τεθεί εκτός Ευρώ και άλλα χειρότερα, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να κυβερνούν.

    Δυστυχώς το 50% και πλέον του Ελληνικού Λαού (+ εκβιαζόμενοι μετανάστες, +αθίγγανοι, +τουρκολάγνοι μουσουλμάνοι) αποφάσισαν να εγκρίνουν την πολιτική απάτη και την εθνική καταστροφή των 2,5 τελευταίων ετών και να δώσουν στους απατεώνες τα ηνία της χώρας για ακόμα 4 τουλάχιστον έτη...

    Προσωπικά σε όποιον έχει ψηφίσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ έχω κόψει την καλημέρα. Αν κάνουμε όλοι το ίδιο ίσως να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πόσο ραγιάδες και θλιβεροί είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σημασία έχει τι λέει το ΔΝΤ μόνο του? Οι υπόλοιποι ρωτήθηκαν? Το λέει ξεκάθαρα οτι η άρνηση ήταν στα πλαίσια του να πείσουμε οτι μπορούμε να ξεπληρώσουμε. Δεν χρειάζεται επιμήκυνση, κι ο Γιωργάκης απ'την πολλή επιμήκυνση τα γ....σε όλα. Μεταρρυθμίσεις, απολύσεις χαραμοφάηδων και ξεβρώμισμα της βουλής και του δικαστικού συστήματος μαζί με ένα ξεβόλεμα των συνδικάτων χρειάζεται. Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά (και ΚΑΝΕΝΑ κόμμα της βουλής δεν το θέλει αυτό, από τον μισότυφλο Σαμαρά μέχρι τον τσαμπουκοζητιάνο Τσίπρα) και 100 χρόνια μνημόνιο δεν μας σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ[30]ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ [ΑΡΘΡΟ] ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ -ΣΗΜΕΡΑ? ΠΟΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.