Ο Δ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: Ο Σαμαράς δεν είναι ο καταλληλότερος (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: "Ο κ. Σαμαράς είναι ένας ανθρωπος ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν κερδίσει η Ν.Δ. θα εφαρμόσει το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση. Το οποίο σημαίνει κατά την άποψή μου, ότι δεν είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει την χώρα σε αυτή τη νέα πολιτική την οποία χρειαζόμαστε...", δήλωσε πριν λίγα λεπτά, σο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΔΗΜ.ΑΡ. Οδυσσέας Βουδούρης.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

"Εγώ προσωπικά είμαι σθεναρός οπαδός των κυβερνήσεων συνεργασίας, θέλω να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας.Το θέμα είναι ποιά κυβέρνηση. Αν είναι να περάσουμε από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και κάναμε όλες αυτές τις εκλογές για να καταλήξουμε σε μία κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ με λίγο αλατοπίπερο ΔΗΜ.ΑΡ., πιστεύω ότι δεν είναι το ζητούμενο. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι μια αλλαγή πλεύσης. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται μία κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, με άτομα τα οποία εκφράζουν το αποτέλεσμα της 6ης Μάη.
Ο κ. Σαμαράς είναι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος το οποίο φέρει πολύ βαριές ευθύνες και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, στα γεγονότα που μας έφεραν στο Μνημόνιο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επέβαλε το 2ο Μνημόνιο με εκβιαστικα διλήμματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν κερδίσει η Ν.Δ. θα εφαρμόσει το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση. Το οποίο σημαίνει κατά την άποψή μου, ότι δεν είναι ο καταληλότερος για να οδηγήσει την χώρα σε αυτή τη νέα πολιτική την οποία χρειαζόμαστε.
Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

Σχόλια