ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Από τον Πόρτα - Πόρτα  
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΩΣ ΜΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΒΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ !!.. ΔΛΔ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΧΕΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗΝ.- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ !! Ο κ ΖΑΝΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 18ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ !!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ. δλδ - ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!! ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ? ) - ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ $$ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ FACILITY. - πχ ΤΑ 18ΔΙΣ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΤΗΑ ( ΟΧΙ ΣΤΟ 100% !!! ΤΟΥ FV-επιβεβαιωμενο ) ΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ?? ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ!! ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΚΟ.
Ο ΤΟΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ? ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΜΟΛΟΓΟ!.. δεν ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΤΗΑ απο το ΜΗ_ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ_EFSF!! δλδ μας δινουν το ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ EFSF !! το πιανετε αδερφια ? ΤΟ ΧΡΕΟΣ του EFSF το οποιο προκυπτει εφοσον ο EFSF τα χρωσταει στον Inestora. ΕΡΩΤΗΣΗ - αν δεν κανουμε χρηση του συνολου των 18δισ πχ, τα υπολοιπα τα επιστρεφουμε ΑΤΟΚΑ ? ήγ χρεωνομαστε ΤΟΚΟ στο Συνολο του FV ? δλδ φιλοι Ελληνες ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ το EFSF/ESM εχει βαλει στον κουβα 2,036δισ Ευρω.. στο γαμο του καθε καραγκιοζη Ερωπολιτικου Χαρτογιακα. Αυτα τα 2,036τρισ Ευρω.. δεν λειπουν απο τις Χωρες-Συνδρομητες? Τα Κοινοβουλια δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτε ? Αν ημουν "ΑΓΟΡΕΣ" θα τα χτυπουσα στα βραχια μεχρι να ασπρισουν αφρισμενα. και λιγα λεω. Εμεις τι κανουμε ? Συζηταμε τα διλημματα Ευρω-Δρχ? Σφουγγαρακη-Αλεξις ? Αυτα τα 2 παιδακια.. γνωριζουν τι ερχεται? Η Ελλαδα εχει χασει την Εθνικη της Κυριαρχια με το Fiscal Pact/Μαρτιου ( το υπογραψαμε νυχτα με μεγαλη χαρα ) ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, και εφοσον ελλεγξουμε το ΧΡΕΟΣ παμε παρακατω σαν ΚΥΡΙΟΙ. ΠΠ ΥΓ τα $$ που χρειαζονται Ισπανια+Ιταλια μεχρι το 2015 ειναι περισσοτερα απ οσα εχει υπολογισει το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ με το κοκκινο φως!  



Σχόλια

  1. εικονική ρευστότητα σε περιβάλλον πιθανής διάλυσης. Τα κουτσομπολία λένε ότι το ευρώ θα κρατήσει, αλλά η Ευρώπη θα διαλυθεί.

    Η δική μου λογική θα έλεγε "έξω από την παραγκα" αλλά μειοψηφώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.